Оф заборајв, пак го прекршив пактот за ненапаѓање, ти го нападнав Вуле. Ама шодапрам не можам да го поднесам. И ја се надевам. Жал ми е за Ксенија, нели ја до вчера бев темно зелен ама Катарина е
Утре е четвртфинале, првите тројца ваљда одат понатака, четвртиот испаѓа. Во полуфинале остануваат тројца, од нив победникот директно е финалист, а вториот и третиот одат на племенски каде велико вече гласа кој да биде втор финалист. Финалето е јасно, победникот е единствен преживеан. Вака беше до лани, ама годинава се шушка дека е можно финале во живо од студио, ако е во живо од студио тогаш можно е велико вече да избира победник. Ај ќе видиме
Држи вода муабетов дека може да биде од студио зашо Боки им рече на велико вече дека за последен пат се гледаат на племенски.
Абееее знаете дека Иван за Марко рече: Не знам како чемо наставит с њим функционират, ево надамо се следече пљеменско да че летит ван. И тоа следното племенско вече, Иван леташе ван.
бабата бее Жал ми е што испадна Катерина но тоа е при крај е и мора некој. Урош и Ксенија во финале мислам дека ќе бидат. Од жолтите Луциано и Лара. Мислам дека тешко да одат по две машки во финале а останаа само по една девојка во двете племиња. Се поинтересно и поинтересно ми е...
Ауууу што се дешава бе дечкииииии, ми отиде Гоксо Да ми збореше некој дека вака ќе биде ќе му се смеев сериозно