Леле МИЉАНКО ЦИГАНКО ЕДНА. Ни шминка не те оправа. Пропаст жива. Па уше фаци праи, ја прчи муцкана. Одвратна.
Леле моментов најјак. Коа му ја гасеше бакљава и Вуле му ја тргна му вика ОП ХАХАХАХАХ умревме. Какво чоече најјако. Се осериозиле овие сите ко не знам што. Мртви
Абе остај, јакото маде, ја тргнал факелата. Не е смешно, трагично е. Да бев Боки ќе го вратев на фабрички подесување.
Абе за заебанција не знаете аман, баш беше смешно. Дај да земам плетивото, досадни сте сите, и моронскиве прашања, пријатели биле, нож забивање оф мори мајко.
Татко ми за Луци и за Матија: а зашо овие имаат шо имаат као вентилатори шо се тие? награда некоја? ХАХАХАХАХАХХАА јас не можам веќе не. Апдејт: за Лара рече дека е ко глушец ХАХАХАХАХ
Пс. Матија поштењачина една, шо да ви расправам, онај вечитиот апсолвент дур му ја шиканираше женската, ни А ни Б не му текна да каже, побитно му беше да биде фин со сите, и затоа со две леви раце и нозе ќе иде у финале. Па поголем тактичар има ли. Пс. Па и Луци, доста више изиграва дама у невољи, досаден е со фациве.
Ау фациве на Миланка, ау луѓеее. А - У Ова не се трпи. Баш сеа Марко коа кажуваше зошо мисли дека би требало да остане. Тој делот со полигоните. И оваа крева веѓи, праи фаци, прчи уста. Е тоа ти е сељанка Цаци, не Вучко!
Аииииии, ама збуцкани сите на шпицата за вторник. Ја изгубив респект за Матија кога Урош имаше личен и отиде кај него да се осигура дека нема да го гласа знаејќи дека ќе настрада девојка му. Па како маж поише ќе го поштуев да проба неа да ја заштити место својот гз.
Женииииииии, отворете го Марко на инста, последните 3 слики... страшнооооооо Повлекувам се што сум кажала