Без везе ми е ова со враќањево... Ај до дома, па ај пак на островов. Кој шок на организмот, кој стрес, крш. Расцепкано. Ни лево ни десно.
Јас мислам дека во финале ќе одат Марко и Ксенија. Барем се надевам. Вака исецкано не ми е нешто забавно, гледам дека веќе истрошив доволно време гледајќи и чекајќи да дојде финале
На "другион" форум се коментира за победниците Спојлер: Спојлер Дека победниците се Урош и Луци Врло сам нестрпљива, едвај чекам да се свири крај и да видиме кој ќе победи.
Спојлер: Спојлер за победниците абе нека победи урош, само да не е ксенија. ау одвратно створење боже
Што сега и финале ли ќе сецкаат у два дена значи? But whyyyyy? Иначе таман се. Матија и онака не ми беше јасно како нечујно влезе во финале. Урош и Ксенија константно јаки.
Хахаахахх, не знам зошто очекував ваков коментар за Луциано после мислењето на @The Unicorn Негоооо, со Нинич пирсич на цицкич до кај сме
Еве едно за тебе Цац! За чудо ја и ти од ист тим. Не дека е нешо јак Матија, ја навивав за него само за да не иде оваа гадосијава Ксенија во финале.
Чекајте, Матија и Катарина влегле у Сурвајвор заузети, се спанџале додека траело шоуво или после тоа? Добро, озбилно кажаа дека си ги изварале партнерите?? Џизаз, уопште не сконтав. Голем минус. Односно, дисквалификација моментална.
Очекувам Урош и Лара победа утре, па на тоа и де надевам иако кај зелените ми е сеедно додека кај жутите ќе се молам за Лара.