Катарина кажа дека кога се вратиле ја завршила врската, па потоа влегла во врска со Матија. Демек таму немало ништо. Поштени
Која петарда е овој Вукашин, вака не сум се смеела досега на СПлус. И воопшто не ми е иритантен, баш напротив.
@RainBow ќе додадеш анкета? Четворица се останати, од нив двајца победници, Урош, Ксенија - зелени, Лара, Луциано - жолти. Да може да се гласа за двајца, за еден од зелените и еден од жолтите.
Катастрофа. Леле Вуле хаххас со тоа имунитетот кога се избаци. Јасно е дека го викнале за малце да олабават муабетите за дрва и шерпи Како го разоткри Иван само, брзопотезно, ете кој планирал намерно да губи.
Јас за финалево искрено мислам дека нема да биде воопшто еуфорично. Само финалистите ќе бидат присутни и никој друг? Досега ако не се лажам не било така. Плус тоа, цепкано во 2 дена. Баш ме интересира каков е концептот, како е поделено. Може па и ќе има некои други surprises Овие полуфиналниве борби што беа сега, онака. Сериозно фали еуфорија. Па и снимката нешто лоша беше, не знам дали само кај мене или општо сите приметивте. И така. Да си кажам јас
Го дадоа Матија со едно шеширче, на полигон Он и екипа од продукција, не верувам дека им плаќале на сите пат, смештај, крканлук, особено откако МиЉанка се "пофали" како се понашале, мислам пуштена од ланец. Ете така се понаша жена што родила дете дур била дете (на 20), и сега на 40 години не знае кај удара и само гледа да се изглупира тинејџерски.
Раскажувас Милош и МиЉанка кога беа гости на Сурвајвор Плус, не гледав сѐ бидејќи добивам уртикарија ког аја слушам, ама правеле некои бељи таму каде што биле сместени (овие од поротава, на чело со неа), па ги пријавувале. Милош беше далеку повоздржан и кажуваше колку се "тргувало" со гласовите и колку се договарале за тоа кого ќе исфрлат, дека му се скурчило буквално. Толку памтам. Али како викаат, чега се паметан стиди (Милош), глуп се поноси (Миланка). Мислеше дека е забавна, уствари беше кринџ што би рекле младиве
Финалево најтапа од цел сурвајвр. Ич не ми е возбудливо. Дали е до натпреварувачиве дали е до полигонов дали е до мене