До лани и поротата беше тука, сега само овие двајца ко кумови застанати од публика. Друго е 10 души да се дерат, друго е двајца (овие двајца не се ни дерат)
Ааааа Боки симнал некое кило, се гледа Пс. Урош не можам да го поднесам со неговоно крстење, свети српски народ, а страв му е да не го урочи некој па се крсти ко некоја баба. Неукусно, аман океј.
Полигонов е како за машки повеќе, жениве немаат никакви шанси.. Лара душа нема за да гаѓа после трчање..
Еј ама најавава за утре интересно делува нели? Хахаха, го отупев денес значи, поише дремев овде него ли што гледав
Сега некако навивам за жените. Луци ми омрзна, Урош исто. Денес нешто не ми беше узбудљиво, не знам што е со госпоџициве, особено со Лара, дал многу јаделе овој период, ама дека се спремале баш не би рекла, доста лоши и двете на овој полигон, можеби најлоши досега, од стрес Муабетиве што ѝ ги направи Урош на Ксенија мајко мила, ќе станеш популарна, ти си најјака од жените јас на сите им кажувам, ама не си појака од мене o Она плаче, он ја теши со тоа што ѝ вели дека нема шанси против него кукулеле
Него, шо ќе гледаме коа ќе заврши ова….?! Си имав занимација за секоја вечер, ги преживував работните денови, за викенд дури тапа ми беше дека нема….
Душа ме боли оти ми испадна Марко, не ми се гледа веќе, мех ми е. И Вуле кога го избркаа квачките како Миланка ми се скрши срцето, фаворит од зелените ми беше, преинтелигентно створење.
Еееее буквално иста сум сега. Кажи ми да ти кажам Давајте дечки предлози за нешто, јас на нетфликс најдов некои слични вакви шоуа со преживување, ама не ми е интересно баш, скроз друг концепт е. Ќе завршам на крај со она Love is blind
Исто и на мене ми е тапа подосадно никад не ми било за гледање па и рекламиве вечни додатно за нервирање.Ајде може денес ќе биде поинтересно.
Читав на инста пост коментари околу финалево, има доооста околу оваа глупост со финале после 3 месеци и расцепкувањево на 28237402 епизоди. Ваљда ќе се поправат за наредна сезона. А и да не се поправат, мислам дека секако ќе гледаме пак така да