Јас навивам за женската страна, се надевам ќе се оправат со ова гаѓањево пошто фрлаат топките како да не сакаат да погодат во мета Сироти мора и сами атмосфера да си прават
Да ти ебам шоуто кај што чојк оган што не знајт да запалит победујт во СУРВАЈВОР (ПРЕЖИВЕАН, ЦЕЛ Е ДА ПРЕЖИЕВЕШ)
Нека победи Ксенија, гледам дека ми била фаворит од сам старт, ваљда сум видела нешто кај неа што ми привлекло внимание, а и да не бидат само машки победници.
Бидна. Очигледно не го викнале од продукција да пали оган, него да биде забављач, што и да значи тоа.
Еве Луциано победи, една жена победничка добивме, нека победи сега Урош за да имаме една жена и еден маж победник.
ЕВЕ ШТО РЕКОВ Знаев дека ќе тера далеку, до душа кога се емитуваше првата епизода не се знаеше дека е победник но се знаеше дека е финалист. Продукцијата од почеток го наметнуваше.
Ма ич не мора да победи женско. Ете лани Тијана зема доста е, и неа не ја мирисав. Навивав за Михаела од плавите, и она не зема прво место, зема второ. Еднаш ја тој шо сакам да победи, стварно да победи.
Ги урочив. Не сум задоволна од победнициве и од количината на крстење што го удрија, дегутантно и пагански. Ама ај више срече наредна година. Било је лепо, лепо смо се дружили.
Чекај тоа се уствари репризи на претходните сезони? Па нели многу сезони има ова чудо, од времето кога водеше Андрија и кога имаше и наши?
Шо знам…мех, онака. Ај ќе речам заслужено двајцата. Ама деф најтапа сезона до сеа. Едини интересни дешавки беа околу Срѓан и Вукашин. И некако информацијата дека овие се победници процури одамна и не ми беше тоа тоа за гледање.