Survivor Србија/Хрватска 2025

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од DS10, 17 февруари 2025.

1. dejanadejana777

dejanadejana777 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    335
    Далеку од тоа дека ќе смени, мене не ми се допаѓа чисто од аспект на тоа дека некој фатил место на некој друг што сака да е таму, ама и тоа е па широка тема ако веќе навлегуваме толку, се може да се случи секако во текот на играњето и повреди и слично.

2. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.486
    Допаѓања:
    8.807
    Да Бојан сака да биде циничен, ама искача weird ситуација и глупо е. Не ме тригерна, ама не разбрав што му стана и зашто се предомисли, иако пишав верувам дека е договорено сценарио.

3. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.206
    Допаѓања:
    32.850
    Кој знае што му стана, од прв ден се испокара со сите. Не се ни обиде да се вклопи и мило ми е што нема да го гледам веќе, па и договорено да е :D

4. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.486
    Допаѓања:
    8.807
    Абе јас изгледа сум пропуштила некои клучни работи, а се правам тука дека гледам :D:D:D Цела недела имам температура, може е од тоа. Не видов да се испокара со некого онака баш, вечер ќе отворам четири очи ххаахха

5. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.488
    Боки се праи многу паметен. Facts.

Дечки, и Ники и Ника уште се тука. Баш ми е мило. :inlove:
    Ова со тајниов остров не ми се свиѓа ич. Сеа тек да се запознаваат со овие, па во нивен камп...:whew: А ние не ни гледавме како они играат. Или го емитуваа и тоа? Безвезе.

6. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.007
    Допаѓања:
    4.692
    Не се праи паметен туку Боки е паметен. Боки ми е цар, пуштете една вечер со Владо да видите како е ќе си речите Боки не цар, Бог е.

7. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.488
    Владо прв пати води Survivor ко шо знам. Уште не делува опуштено, не е влезен во шема. Нормално во споредба со Боки шансите се поголеми Боки да е подобар. Ама само во таа споредба.
    Иначе @DS10 прашање. Како и Ники и Ника уште се во игра? Барем едниот требаше да искочи мислам. Или пошто искочи Јелена затоа останаа и двајцата.
    Од зелените кои беа номинирани?

А и Марин од жолтите не го сакам. Не кажав до сега.

8. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.486
    Допаѓања:
    8.807
    Мене ми е Бојан биг ноу ноу, како глумец ми е океј, ама овде не го свиџам. Од гласачките политики ништо не разбирам сѐ уште :D А муабетиве со соновиве, оф леле, гледате ли ние луѓето колку сме усвцари кревки, една недела со малку храна и одма на површина секакви глупости искачаат.

На $ophia му/ѝ се допаѓа ова.
  9. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.488
    Баш... Нина ако цело време го мисли, нормално е и да го сонува. Како кога сме заљубени. :)))

На Abel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.486
    Допаѓања:
    8.807
    Алекса и тој што испадна, и одби да игра за дуел и го искараа и го испратија.

На $ophia му/ѝ се допаѓа ова.
  11. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.007
    Допаѓања:
    4.692
    Изгледа прв пат ви е да гледате сурвајвор, не знаете каква легенда е Боки и колку врхунски ги започнува племенските совети. Ете овај нов е, а Млианриќ до лани? Ко навиен беше со истите реченици "u ovom trenutku", "u velikoj prednosti"... бла бла бла. Боки е цар за ова, роден е за оваа работа, Млинариќ до колено не му е, а Владо ни за малото прваче не може да му се фати.

Оти во дуел требаше да лдат Нико, Ника, Алекса и Иван ама со тоа што Иван се откажа, дуелот не се одржа. На неделно ниво само 1 треба да си оди.

12. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.486
    Допаѓања:
    8.807
    Јас кога гледав водеше Андрија Милошевиќ, не е Сурвајвор од лани :D Бојан има таква една безизражајна фаца, ни на мртво плаче, ни на живо се смее, речениците сите во ист тон ко вести да чита, ич не е забављач. Ама сега тоа е до перџепцијата на луѓето.

13. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.488
    Пошо така збори на племенските Бокица за да ни биде интересно, затоа ти е легенда. Мене многу ме нервира како збори на племенските. ОСОБЕНО кога ќе се НАСМЕЕ. Ќе најдам и слика. Онака зајадливо. Одвратно.

14. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.007
    Допаѓања:
    4.692
    Е сега ама сте ме изнервирале муабет што да прам, факт е дека Боки е роден за оваа професија и толку, да не ми го вреѓате.

На Miss666, Abel и The Unicorn им се допаѓа ова.
  15. dejanadejana777

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    335
    Аааах Миланкеее, ќе не умреш :D

16. dejanadejana777

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    335
    Боки го памтам од времето, имаше една серија, Воена Академија се викаше и мноооогу ја сакав, он глумеше во неа. Така што, и да сакам да не го сакам, не можам:D
    А тоа дека на моменти е ироничен и саркастичен исто се согласувам и некогаш не го можам.

17. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.486
    Допаѓања:
    8.807
    Проштевај аман ако можеш :D:D

На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.486
    Допаѓања:
    8.807
    Леле аман за зрнце сол душата му ја извади. Алекса може е малце во право, некој цело време да те кљука у мозок, ќе ти скурчи. Цело време секој чекор му го пратат и само чекаат да "згреши". Што ви прави гладот луѓе, тоа е најголемиот човеков непријател, да немаш да ждереш. Џабе што се фитнес тренери, набилдани, спортисти. И најсмешното, "ми смо у супер односима", чоече недела дена се знаете, односите треба да бидат човечки и коректни. Гурање на "тимска игра" е безвезе, знаеме дека за некое време ќе почне озбилно тактизирање и ќе почнат да се "шиткаат".

На Milobebence, $ophia и dejanadejana777 им се допаѓа ова.
  19. dejanadejana777

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    335
    Еј многу е напорна :D Зошто некој седел сам на плажа, се двоел од другите… дај бе олабави, ако сака ќе се качи горе на палма да седи

На Milobebence, $ophia и Abel им се допаѓа ова.
  20. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.486
    Допаѓања:
    8.807
    Вукашин ми се свиѓа, има и мускули и памет, баш разумно делува и со контролирано его.
    Пс. Игриве се сите со гаѓање, значи ако не те бива да си прецизен, ништо нема да направиш. Гаѓање и мкнење тешко.

На Milobebence му/ѝ се допаѓа ова.