Тие се стари сезони по стариот оргинален формат, 4 беа, 2008, 2009, 2010 и 2012. Од овај новиов турски формат се исто 4, првата беше 2022. И ја ќе пробам што е можно повеќе да фатам, јака сезона беше.
Има многу да, ама едно време правеа пауза (со години), па пак почнаа као прва сезона демек ( а уствари којзнае која по ред). И фактички ова е 4та од новите, а реприза на 1ва и 2ра ќе даваат ко шо викате. @DS10 поправи ме ако грешам.
Дечкииииии, не успеав да гледам вчера ама ми беше ставено на снимање, само што го изгледав... предосадно, само тоа имам да кажам
Супер сезона, успеаа на крај да ја заплескаат, баш кога требаше да биде најинтересното, шлагот на тортата. Ама ајде јебига, в година поубаво.
Шта речи? Коју послуку порати? Коме? Шаљем поруку онима који слушају, а не чују! Шаљем поруку онима који гледају, а не виде!
Има некој на форумов како мене луд што планира да потполни апликација за учество на Survivor 2026, или само јас сум таа без памет..
Реприза на втора сезона од понеделник И да сакаш не можеш, во зелено племе одат само срби и црногорци а во жуто само хрвати и босанци, нас и словенците кој не ебе.
Вуле под хитно да ја пушти пак косата, а Марко брковиве може да ги остави Здрави, живи, догодина пак со нови драми
Изгледа само јас ќе ја држам темава после завршување хахаха Амааааа, дечкииии, ми излезе слика на инста, пост на Ива кај што се љубат со Луциано, можеби и онака за занимација им е напраена, како споредба со кисот дур беа таму, ама којзнаеее, кои се шансите да се заедно?
Го нема бе сторито, сеа проверив. Не не, нема да ја држиш сама ти темава, не ти ја оставам цела тежина. И јас тек-тук ќе се лигавам колку е убав Марко.. Е така. Убаво им кажа, само да те послушаат и да не се занесува со нудлите Вуле! Колку му стои пуштена коса не е свесен. Cheers for the drama!