Леле Бокиии ама бил слаб, го видов во оваа сезона што ја даваат сега, ајме мени, се дуплирал буквално. Зашо така.
Види го ти во серијата војна академија да видиш колку е слаб, од 2022 на вака секоја сезона поширок и поширок.
No body shaming секако, ама се изненадив многу разлика ми дојде. Инаку симпа е Боки пс. леле видов, добро ама во Академија бил и бајаги помлад.
Мене Ива секад ми даваше вајб на некоја сериозна личност, како бумер, додека Луцијано ми е сосема спротивно, хумористичен, знае да те насмее, тоа му е и професија уствари.. Некако многу се различни, ама ќе видиме што ќе се дешава..
Јас сакам да мислам, ама кога ќе го видам не можам значи Кјут ми се со Ива ептен, а истовремено и не ми е верно онака
Survivor 2025 програм се емитује без прекида на каналу Нова С. Као администратор Гледајтвуживо, можете га гледати са неколико различитих опција емитовања на овој адреси: https://www.gledajtvuzivo.com/nova-s/. Ако имате било каквих проблема, можете нам послати поруку на овој страници и брзо ћемо вам одговорити.