Ама пази, ИМ ја троши солта. Изгледа Алекса се предомисли за одење дома и сега што ѝ да направи, ќе ги иритира и ќе гледаат да го елиминираат, овие шо се у "супер односи" Пс. миланка за малце ќе засереше, да си ги брои и своите грешки, не само туѓите. Ппс. Кој што прави, Ана плаче.
Да се исправам, изгледа Алекса пак се премисли сега сака дома да си оди. Не знам што му е на човеков. Што му влијае толку. И оној сиротиот од жолтите од новите, што го нападнаа одма дека не се трудел, па најмногу влечеше тоа ковчегот и се премори, а на "мајка" никој не смее да ѝ каже ништо а уствари она беше послабата.
Мислам дека Ана почна веќе сите да не иритира со тоа што плаче постојано.Свативме од прв пат мајка е на три деца и не мора тоа постојано да се потенцира.Па што плачење удри откако доби поен.
Не видов како се повреди Марин толку лошо да не може да продолжи да игра. И пак на плачење удрија, јоој исто како шпанска серија да гледам
Razlog napuštanja su moji privatni zdravstveni problemi koji se ovdje ne mogu riješiti. Nadam se da će svi naučiti lekciju, da ne zapostavljaju svoje zdravlje", izjavio je Marin, dok su se emocije u plemenu prelijevale. Mnogi su pustili suze, a njegov odlazak posebno je pogodio Mateu.
Јас Миланка не можам да ја гледам и слушам. Највеќе се истакнува, најгласна е, си придава големо значење а не е ништо посебно. Ама си го загарантира местото во тимот и ке ја гледаме уште долго. Исто како лани Матеа.
Е затоа се чудев како сум го пропуштила моментот на повреда. Значи нешто му се снеарнило. Добро луѓево па со кој памет на толкав пат тргаат и во таква авантура. Ајде да е жив и здрав, битно се решило.
Што толку битно направи Миланка не ми е јасно. Повеќе ја служи среќа. Не е нешто спретна, ниту па брза, најбрза. Вчера еднаш изгуби, еднаш доби, значи ја бива фифти фифти. Тоа не е нешто вауу за пофалба. И со тоа шишкичките со три влакна, ко во трето.
Горане, ти си победио у другом реалитију тако што си се удружио и направио клан му го спушти ххахахахаха ајооој
Претходно каде бил? Па што го донеле овде чим така, или им фали драма? Не сакам да испадне искрено ликов и не знам зошто сите глумат лудило. Нормално е дека ќе има кланови.
@Milobebence @dejanadejana777 не знаев ни јас дека бил во друга реалити, ама толку беше смешно како му го кажа Бојан, у смисла, доста се жалиш ко тетка некоја, никој не ти дава шанса, никој не ти дава време да се покажеш, знаеш ти како се игра играва