Ма јок . Како ти се допаѓа новиот Владо Бобан? Боки ми е омилен и на мене Марио знаеше да ми оди на нерви новиов е уште без искуство и нормално делува здрвен но ќе му дадам време да се адаптира.
Катастрофа, затвори очи, слушај го, ќе си речеш лига шампиони гледаш. Петокот ко немаше на нова с гледав на нова бх, подосаден племенски не сум видел.
Пак Ники и Лиз у клинч. Старава мислам дека намерно провоцира, пасивно-агресивна премногу, ептен ми стана антипатична. Си зема сила премногу. Поштовање према старијима, ко да се у аутобус. Како може жена у предменопауза да очекува дека треба да има исти потреби за храна како маж со мускули, дупло помал од неа. Многу лошо се испонаша, огромен минус. Оваа па Ника со ауриве, и она не е сасвим своја. Лиз користи многу тоа што ете другиве ја поштуваат и е подобра во игрите од повеќето жени. Јас би ја гласала , за да научи каде ѝ е местото.
Не сум ни јас фан на Лиз, ама вчера дефинитивно Ники ја претера. На што личеше она урлање? Нема врска стари/млади, надвор од секаква нормала е такво однесување
Јас па на Лиз ѝ бев баш фан, ама овојпат не. Тактички го научи дечкото дека има многу краток фитиљ, го научи како ќе реагира, дека ќе се дере, исто како минатата ситуација со пеењето кога нејзе ѝ се спие, го научи дека е премногу нервозен затоа што нема јадење, го испровоцира и на крај не ја ни дојаде рибата заради која се искараа, рекоа Ника и Марко дека ја фрлила, а она одма се повлече за да изгледа дека сам со себе се кара. Не не, многу лошо постапи, гаден карактер има, само ептен добро се преправа.
И мене оваа Лиз ми личи расипана а и некако ми е антипатична. Не бев фан ни на Ники ама дефинитивно намерно го провоцираше вчера. Минус од мене, побрзо нека испадне.
Миланка сака уствари да каже дека глуми за Оскар. Исто Миланка: Каже и кад га нико не пита Ненајадена, па не знае што зборува пошто не верувам дека четириес година жена е волку delusional
Миланкина чајанка Лиз и Миланка не може да одат во спојувањето, тоа за мене ќе биде велики ударац Пс. Приметувам дека жениве се мнооооооогу манипулативни и дека маживе ич не знаат да препознаат, не ми е јасно.