Survivor Србија/Хрватска 2026

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од DS10, 21 февруари 2026.

?

За кое племе навивате?

1. Зелено

6 глас(а)
    66,7%
  2. Жолто

3 глас(а)
    33,3%
  1. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.037
    Допаѓања:
    111.987
    Screenshot_20260227_112634_Instagram.jpg

На BI-44, DS10 и $ophia им се допаѓа ова.
  2. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.037
    Допаѓања:
    111.987
    Спремни за вечер екипо?

На $ophia и DS10 им се допаѓа ова.
  3. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    Даа ајде:party:

На $ophia, BI-44 и Milobebence им се допаѓа ова.
  4. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    IMG_4733.jpeg Леле чудно ќе ни биде без Боки. Да пушти некој што гледал survivor 2022, 2023 и 2024, нема да препознае. Survivor без Боки и Марио не е survivor, ама ај ќе дадеме шанса, може Амар ќе не изненади, иако тврдам дека од Боки подобар нема да биде.

На Milobebence и $ophia им се допаѓа ова.
  5. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    1.924
    Аман бе @DS10 па ти со тој Боки твој, ја едвај чекав да го тргнат.
    А овој па сеа шо го стаиле види му го овие шорцевиве на сликава шо си ја пратил, абе тесни тесни тесни, пукаат на него. Не дај боже да клекне или да прдне, толку ќе им биде. За разлика од него, овој на хрватите види шо убаво е облечен. Алал да му е на дечкото стварно. Сите пофалби за него одат од мене. :inlove:

На DS10 и Milobebence им се допаѓа ова.
  6. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.037
    Допаѓања:
    111.987
    И мене ми фали Боки а и Марио.Лани обични гледав на новаС но ете некогаш ќе пуштев и на новаХрваска го допирав гласот на нерви ми одеше новиот.
    Ама и јас давам шанса.Има навика и одвика.

На $ophia му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    Абре лани се каравме сега сакаш пак? Бокита не го давам:shake: А за шорцојте и ја приметив, баш си велев на вујна ме потсеќа:D

8. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    1.924
    :punch: Нема да можам да гледам денес (facepalm)

На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    Ајј сега ме секна:(

10. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    И дојде време пак трици да јадам:P

Сакав синоќа да напишам одма ама реков ај да преспијам за да ми легне убаво. Почетокот некако ми беше многу лабав, мирен и не многу типичен за други сезони. Ете со неколку збора би рекол не перфектен ама задоволувачки, зошто сепак е прва епизода и не можам да судам толку рано. Од натпреварувачите не запознавме многу, неколку што ги праша Амар да се претстават, од зелените одма пробаа да се истакнат Дуња и Стефан, Дуња ми делуваше како да и умрела ѓупката што ја фалела, некако беше многу самоуверена дури и повеќе од што треба. Прв впечаток ми остави ист каков што ми остави и Стефановата мама 2022. Ќе праи сплетки изгледа... Стефан го згрешил ријалитито, не е за него ова, требало на love island да си појде. Речиси па и да не видов женска такмичарка со која не флертуваше. Олеснување му е ваљда што жена му била швеѓанка и не разбирала српски, ма да додуша и не мора да разбира српски за да види кај ја чуваше раката ноќта... Милан Милош тој професорот како се викаше ми остави поинаков впечаток од што очекував. Мислев дека ќе биде ко тој Миланот од пред 2 години што си се самокруниса за татко на племето, ама не, ми личеше мирен и сталожен и дека нема да прави многу проблеми. И уште Маја ми личеше дека нема да е таква што би правела проблеми. Од зелените само нив успеав воопшто да ги запаметам. Кај жолтите не запамтив скоро никој, само Роко и Роналд кој е машка и жолта верзија на Дуња, тој ќе бил тата племена. Ќе бидеш ќе бидеш само да не леташ пред време. А вака генерално, зелените ми личат на физички поспремни, само што немаа среќа што требаа да се враќа тој по топчето, жолтите се покрути и потромај. И сега уште збор два за водителот, има потенцијал, не е лош, добар смисол за хумор има, ама сепак ќе треба да почекаме да видиме како ќе ги коментира полигоните, оти она вчера му беше од продукција пишувано што да кажува во најавата. Имам надеж, ќе го бива, ама да му го заземе местото на Боки нема да може, може само да завземе ново место...

Баш пред некој ден читав лани што сум пишал во мислењето за прв впечаток и сфатив дека ама апсолутно ништо не сум погодил, се што сум пишал на крај испадна дека го мислам спротивното, затоа ова мислење не ми е толку важно, поважно ќе биде тоа таму крајот мај кога ќе се цитирам и ќе кажам што сум згрешил што не...

За сега не е лошо, ќе видиме понавака:clap:

На $ophia и Milobebence им се допаѓа ова.
  11. dejanadejana777

dejanadejana777 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    497
    Не знам дали е само до мене, ама обично претходните сезони појака еуфорија сум имала за шоуво :D
    Сега нешто како да не сум фасцинирана, сеедно ми е дали ќе гледам или не, не ми се интересни или па дека уште не знам ниеден лик, којзнае:|

На Milobebence, BI-44 и DS10 им се допаѓа ова.
  12. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    Некако слабо активни годинава, во право е @dejanadejana777, нема hype...

Вечерва е првата игра за имунитет, малце изреметија со епизодите, до лани во среда и четврток беа за имунитет, сега вчерашната за награда ја дадоа. Јако ќе биде на племенскиот совет, да паднат маските, затоа што вака сите сложни не ги личи, не е то то:D

На Milobebence му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.037
    Допаѓања:
    111.987
    Прв племенски и зелените ќе гласаат нивен член од племето и сега полека ќе си ги покажуваат правилните лица кој за кого како и што мисли.Дури сега ќе почне да е интересно.Морам да ги пофалам водителиве оваа година ми се интересни барем сега за сега ми оставија позитивен впечаток.
    Полигоните тие се и веќе се досадни искрено не ми задржуваат внимание.
    Почна и со драми за одење дома.
    Не ми текнува како се викаше од жолтото племе што плаќеше за дома а ваквите ликови што драмат обично остануваат подолго.
    Милош од зелените кој ја освои огрлицата ми остави добар впечаток смирен сталожен е не се наметнува.Фаворит вр 2 ми е...
    Досадно е ама ќе дадам шанса.

14. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    Мене па Амар ме дупи и в уши в мозок, не го можам чоечево, Бокита под лампа ќе го бараме.

15. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.037
    Допаѓања:
    111.987
    Боки ми е незаменлив.Ми фали неговиот хумор ама тоа е мора да прифатиме.Едвај го чекам племенскиот баш ме интересира што имаат да си кажат едни за други и кој ќе биде првиот кој ќе го напушти survivor.

16. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    Покрај се тоа, ме интересира и дали Амар е способен да подбуцнува и чепка ко Боки. Со Боки беше да ти е мерак да слушаш племенски.

17. Alex31

Alex31 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    90
    Слаб почеток, монотоно. Да се надеваме дека ке се смени нешто наскоро.
    Мене до сега позитивен впечаток ми оставија Милош и Чедомир од зелените и Стипе од жолтите. За останатите уште немам некое посебно мислење.

18. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.111
    Допаѓања:
    825
  19. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.037
    Допаѓања:
    111.987
    Роналд е првиот такмичар од од жолтото племе кој го напушти сурвивор доброволно.

20. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    5.537
    Многу кукавички потег, за џабе зел место на некој кој навистина би терал до крај.