Плавиве дефинитивно се разочарување. А онај Виктор е повеќе дојден за одмор отколку за преживување, ги на*упи сите за да се искараат и да си ги чисти јаките, за тој да остани на крај и да победи. И Кристијан и Хрвоје си заминаа од револт поради клановите и местенките, а сега изгледа и Горан истото ќе го стори. Катастрофа.
Ако се откаже и Горан ќе биде многу интересно. Не се сомневам дека сините ќе победуваат во борбите со помош на манифестацијата од Виктор како и досега Што ќе им се јаките играчи?
Јас бев за плавиве ама после ова денес што го видов не можам да сум за нив, пресебични се. Дефинитивно подобро како племе функционираат црвените, е сега ме нервира Милица ама ајде ќе ја истрпам некако
Точно, ама имаше и неколку кои не отида да го поздрав или честитат за победата и враќањето т.е. останувањето во племето. Мислам дека плавите со тек на време уште повеќе ќе се карат околу гласањето и сами ќе си направат штети.
Воопшто не ми се допадна номинацијата на Горан да бидам искрена иако навивам за сините. Евидентно е дека е добар играч и навистина им е потребен. Но од друга страна супер излезе ранотата, на крај Горан се врати, а Рамиз испадна.
Сините сами ќе си направат штета, според нивните размислувања тие веќе дојдоа до фаза кога ќе ги елиминират силни и тие што се потенцијални кандидати за финале, значи следно пак ќе се гласа за Горан... глупо е и размислувањето и на Сумеја да гласат за машки само цело време, па после ќе гласале за женски...
Единствено за борбите за имунитет се по правило. И уште ме нервира зошто двете племиња се на племенски совет.
Претходните сезони каде каде беа подобри. Таму се знаеше, гласаат некого и излегува, а не како сега. Не ми се допаѓа оваа сезона.
А се знае ли до каде е? Ќе има ли спојување. Мене колку ми личи по 2ца од племе ќе останат и тоа би било "финале". Дали ќе гласа публика?
Досадни се со игриве, исто е цело време. Туку фрижидерот што ќе му го дадат на батерии е? Кај ќе најдат струја, баш ме интересира.