Милица и Маша ми беа најомилени женски ликови но и мене Милица почна да ми оди на нерви.Наџа се покажа во едно многу поинакво светло излезе од тој зачаран круг дека е најслабата алка во тимот што и не е Мина и Стеван се доста послаби од неа.Инаку Ќе биде интересно сега кога ќе ги соединенат плави и црвени.
Чекај ехееее има време. Иначе воопшто не се сложив со одлуката Бранко да биди во дуел со Наџа. Стеван ми е тотално неспособен лик и сметам дека воопшто нема придонесено за победа во племето, све изгуби. Жал ми е за Бранко
Сосема очекувано беше Наџа и Бранко да се во дуел. Се знаеше дека другите 5 се држат заедно и нема шанси да лета некој пред нив. Исто како што нема шанси Сумеја и Тена на пример да летаат од плавите. Иначе фактот што има 2 победника, по 1 од секое племе ми делува како целава сезона да е наместена. Еве што ќе се случи ако фатат црвениве сега и до крај сите ги изгубат? Ќе останат 2-3 црвени и 7 плави? Ќе се гласа победник од црвените, па ќе доигруваат плавите? Очигледно немаат многу размислено за ова, исто како што непредвидено им дојде да летаат сите машки од плавите, па ајде смислија правило 5 за 12.
Не е фер према другите што не е дисквалификуван по вчерашното понашање. И Ивана шо не ја оставија што ја скрши ногата на почеток, и таа можеше да лежи и да навива…
Шо е овај третман кон Наџа? Демек еве помлада си, ќе ти се силиме нѝ се може?! Кога таа ќе изгуби другите се прат паметни, но кога некој од нив ќе изгуби-никому ништо. И на гла да ѝм застани, џабе. Не ја прифатија и тоа е. Штета, има поголем потенцијал од некои од другиве.
Шо сакам да освои личен имунитет или да победи во дуелот. Стварно има потенцијал поќе од некои од другиве