Исто и јас на почетокот ми беше фаворит но отпосле ми стана доста одбивна. Стефан мислам најмногу заслужува да биде во финале од црвените .
Од одма ми беше одбивна мене, се понаша како многу да е паметна и на сите дели ум. За сите има да каже некој совет она, секогаш. Плус многу ми е хистерична на терен, како се дере, црка очите ококорени. Не знам многууу ми е одбивна
Дечки, кој знае може ли да прати конкретен линк од live streaming од некоја од програмиве што го пренесуваат Survivor (српска, Хрватска или босанска тв) . Некако се што барам на нет е само глупости со реклами, ништо не уклучува лајв.
Е да,на овие игри со баланс е добра а искрено на полигон и не баш. Ама затоа и јас викам многу "работи" се во игра,не само кој е најдобар. Е да за Владо во право си...колку само добродушно ми изгледаше цело време се додека не беше номиниран.Уште на племенскиот совет се виде колку му беше мака по изразите на лицето а тек вчера од кој му легна исфрлањето ме изненади и мене. Цело време со потсмев зборуваше. Ама кој губи,има право да се лути,тоа е .
Барај ја NOVA S во живо да ја гледаш мислам дека има српски / хрватски страници кај што има можност да се гледа NOVA S во живо.
Пуштени се пријави за нова сезона од Survivor ? Кога почна емисијава видов дека имаше email за пријавување... можеби за брзо ќе има и нова сезона!
Не функционираат. Има еден куп страни, а на таа телевизија само си врти едно ко loading, и никако да се уклучи
Јас гледам на zemlja racunara и е океј скроз. Не ми кочи, рекламчиња има за гасење ама ништо страшно. Сега не знам колку брзо ги ставаат епизодите и до кај се точно, јас сум стигната до исфрлањето на Рамиз и паузирав ради испитната.
Може,тоа не сум го приметила. Мислев дека Стеван и беше најблизок,највеќе со него тераше искрени разговори. Браво за Невена вечерва. Сакам да биде во финале зашто навистина заслужува а сепак до некаде беше и дискриминирана поради тоа што влезе покасно од другите. Се надевам продукцијата го виде овој пропуст со влегувања на учесници подоцна и ако има нова сезона ќе си го имаат во предвид. Зашто сметам од старт се осудени тие што ќе влезат покасно,за кратко време да бидат исфрлени.
Ќе видиме во недела На српски форум читам коментари, таму пишуваат Стеван и Невена дека биле победници хахаха којзнае што ќе биде точно.
Отсекогаш ме привлекувале паметни мажи, ама никој не бил на ниво од Стеван. Сакам да го запросам @Ketchup само да те поздравам
На Тена не и е местото меѓу топ 4 од плавите. Милица е манипултор и којзнае какви сплетки прави позади камера.