Моја прогноза беше и мислам дека ќе биде Стефан од црвените и Невена од плавите. Но, да видеме, сепак има уште да се игра и може да гледаме возбудливи натпревари. Но како што видов во најавата ќе играат до доцна во ноќта, веројатно сега ќе има победи за Горан и Милица, па ќе се решава на третиот полигон.
Па да. Прашањето дали заслужува да победи а да нема пријатели мислев дека е за неа и дека нешто и е лут. Ама после тоа што го кажа дека ќе разбере на крај ме натера да мислам дека сепак е на нејзина страна. Ме интересира сега што ќе и каже.
^ Кој знае и на Бранко со што му ја напуниле главата за Наџа Браво за Невена како игра,на исто ниво како и машкиве. Сепак навивам за Горан ама уште подобро би било кога би победиле 2 жени (без разлика дали беше Милица во финале или некоја друга). За Сумеја и Мина што да се каже...дно дна.Очигледно дека ова им е фрустрација и љубомора. Кој знае кои муабети ги свртеле од кој испаднале па уште сите лути на Тена за одлуката.Они сите безгрешни
Нема да кажат. За жал. Ми е криво само Велико Вече во вилата шо не ги кажаја да му ги слушниме муабетите
Да покажат дека можат рамо уз рамо со машкиве во вакви игри и "тешки"услови за преживување. Ама еве ништо. Стефан победи. Заслужено
Тоа со пол најмногу ме нервираше поделбата и премило ми беше кога само жени требаше да се номинира. Тооооо Стефан!
Стефан сосема заслужено, а мислам дека Невена ќе победи кај плавите некако сум убеден во тоа, и секако многу заслужува... како игра алал вера...