Шо се дешава со Роко? Толку ми е одбивна фаца да нема даље. Милица ми е скроз океј лик ништо немам против неа, обожавам такви личности без влакна на јазикот.
И јас ги гледам ама реално многу им е лошо се склопено во споредба со минатите години. Како прво ќе ставам поделба на Хрвати и Срби со ставање на два водители?? Збунува плус не знам кога даваат на хрт ли даваат хрватската верзија? Друга работа е што игрите се ненормално репетативни! Се се фрла/гаѓа , баланс и влечење сега почнаа. Другите години беа многу поразновидни игрите. И немаше ако еднаш некој е изгласан да се врати во племето и после со следниот номиниран да се натпреварува за назад во племе. Се знаеше дека еднаш номиниран е избацен од племе и игра. Друга работа е поранешните емисии немаше повреден и ќе си лежам додека да оздравам и ќе се вратам можеби. Или имаше ама многу поретко. Сега мислиш намерно се повредуват за да не ги изгласаат на племенски совет!! Инаку кога почнаа бев за црвените, ама откако видов дека кај нив двајца ги влечат цело племе скоро и секогаш се расправаат, зборуват еден за друг. Сега сум за плавите. Секогаш кога ги даваат тие вежбаат, разговараат, планираат и после пораз или победа не се нагласуваат кој што направил или не направил. Мислев дека Тена е послаба ама се покажа во последните игри. Искрено Виктор ми е мене фаворит сега за сега мислам. Меѓу најјаки моментално ги гледам Стефан, Ника, Невена и Владимир.
Различно е од предходните сезони пошто Vision team беше продукција , а сега е продукција на United media и некоја турска.
Дали некој друг има прекини додека трае survivor на нова с? Неколку пати во текот на траењето се појавува црна слика пишува дека нема програма и после никому минути се вклучува пак. До преност ли е или? На која хрватска програма се емитува?
Иако сум за црвените,вчера многу ми беше мило за плавите што ја освоија наградата.Заслужено,после толку изгубени борби за награда. Мислам им вредеше за се она што не го овоија,посебно за кафето Е не сватив што е со Јавана ?
Моите се на кабелнет и го имаат истиот проблем само со Нова кога се емитува Survivor. Така да до кабелнет е. Јас сум на телекабел и немам проблем никаков.