Гледам дека нема тема за серијава....Па можеме да коментираме тука! Мене ми е интересна, случна е на Руби, затоа и ја гледам... И пак овој истиот актер од Руби ќе ја доживее сличната судбина Зашто СЛИЧНА а не ИСТА ќе видите
Teresa-Tереза Ааа многу ми е интересен филмов го гледам .. ама оваа недела дека го сменија терминот во 17h и заборавам ..
Teresa-Tереза инаку правена е според истоимена серија или филм(незнам) со Cалма Xајег Cега нешто прогуглав, значи не е копија на Pуби, туку според ова е правена
Teresa-Tереза Ако слушнете дека нечив телефон ѕвони со песната од Тереза ... знајте дека сум јас Многу ми е интересна серијата , си знаеме со лудото и мимс како пошизевме кога не ни почна во 3 Што ќе се случи не знам и не сакам да знам , читав за Кога лисјата паѓаат и сега не ми е интересна . Ако пишувате , скријте го Едит: Баш сакав да предложам да отвориме тема , ама да не е премногу зошто има Шпански серии . Ама ете убаво што има тема па
Јас бев 7 дена во Париз и не сум во тек што се случува со серииве на Пинк..нели претходно Тереса се емитуваше во 15,а во 17h ја даваа Sin tetas no hay paraiso..Сега таа заврши или ја преместија во друг термин..? ако знаете кажете ми зашто не се делев од телевизорот,таа серија си ја сакав највише..
Па сега ја даваат во 5 . Има друга серија во 3 , па Двор има и Тереза е во 5 . Инаку на почеток е , не е на крај .
ај и јас се вклучувам во тимот на гледачи сега одам да ја гледам а после ке се вратам да ми објасните што се случило до сега
Wiii не ми завршил филмот,го префрлиле во 6 сега ќе си го гледам нанана иначе денес беше интересно во Тереса,којзнае што ќе се случи со Есперанса..
Спојлер Па Есперанса ја избркаа од дома и она отиде у станот кај тој не ми текнува као се викаше дечко и и таму го виде него со друга...после он и жена му беа на ручек кај Артуро и Тереса и Есперанса немаше кај да иде и отиде кај Тереса баш кога и овие беа таму... Ме интересира што ќе се деси,а треба да чекам да понеделник
Ама ако ја седне на маса жена му сигурно ќе ја познае..зашто Есперанса еднаш збореше со неа,нели демек ја пратиле во нејзината куќа како докторка...А и Есперанса мислам дека нема ни да сака да влезе ако и каже дека тој е внатре...Али Тереса како што го уценува него и јас мислам дека ќе ја внесе внатре
Конечно се запознаа Фернандо или како и да се вика и Тереза Ќе се затреска овој во нејзе Само не сфатив, кумата што и е на Тереза мајка ли ?? Што ли??
Ајде некој да ми ја раскаже денешната епизода... ќе неможам ни утре репириза да гледам од 8 на факс сум изгледа мн јака епизода била денес а? Друг термин кога даваат реприза да не знае некој?