1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Taskforce

Дискусија во 'Барање работа' започната од GirlLove, 3 август 2023.

1. sweetlittleangel

sweetlittleangel Нов член

Се зачлени на:
    7 март 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    10
    Jas rabotam remote i rabotata ne e losa super e, uslovite se i povekje od dobri. Jas sum mnogu zadovolna edinstveno sto ne mi se svigja e smenata. Zavisi do licnosta no na momenti se osekjam izolirana vo najdobriot del od denot.

2. Sofy12345

Sofy12345 Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2025
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Devojki aj ve molam kazete nekoja firma za rabota od doma,ostanav bez rabota preku 50 oglasi prativ nikoj ne mi vraka ..

3. Marina*F

Marina*F Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2019
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    267
    Како тоа првиот дел од плата го пуштаат на почеток на месец, а вториот дел од плата во преостанатиот дел од месецот?
    Тоа значи на рака го даваат едниот дел?

4. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.688
    Допаѓања:
    273.779
    Не, на сметка даваат.

На Marina*F му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Anastasia9228

Anastasia9228 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2020
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    543
    Сакам да се пријавам во TaskForce, но се плашам од интервјуата што се. Дали некој од прилика може да ми каже прашања кои ги поставуваат?

6. Lilith_3

Lilith_3 Активен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2024
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    194
    Зошто да се плашиш? Ништо нема да изгубиш ако пробаш.

Не памтам баш, но генерално на прво интервју повеќе те прашуваат за тебе општи прашања, искуство, едукација. Памтам ме прашаа која ми била најдобра критика што сум ја прифатила како совет. На второ интервју помалку прашуваат, повеќе тие ти кажуваат нивни политики.

Аплицирај и не се плаши, само опуштено. Им недостигаат работници, критериумите не им се како што им беа пред неколку години.

Можеш и ЛП да ми пишеш ако имаш и други прашања.

Среќно

На злоба му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.247
    Допаѓања:
    148.707
    Таква им е политиката. Месецов земавме ден пред 1ви мај дел од платата и денес остатокот.

8. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.198
    Допаѓања:
    16.450
    Ко видоа дека сите добри луѓе им бегаат, си ги намалија критериумите и молат сега за вработени.

9. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    980
    Допаѓања:
    2.408
    Спреми се за интервју на англиски за почеток тоа е битно. Јас кога бев ме прашаа за плата, нормално си ја кажав очекуваната и истегнаа фаца и јасно ми беше колку е саат. А притоа ми потенцираа дека не бара работата никакви компетенции туку само англиски за старт значи барале некој за минималец да се нафати. Не поминав на второ интервју за по некој месец да ми понудат преку други луѓе ама за 30К не им одам. Сега може нудат повеќе тоа беше пред 2 год.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.