Пантолони/фармерки носам секогаш тесни, широк модел не ми стои убаво. Џемпери, јакни, маички, кошули и сл. бирам пошироки затоа што ми се допаѓа како стојат и се чувствувам поудобно.
тесни панталони носам секогаш,мислам до тело фармерка што и да е но да ми се комотни..и горниот дел ми е секогаш поширок... сакам тесни маици-немам ггради,а потоа отидам по тесна маица широка купувам
Zavisi za sto prigoda.Poveke sakam komotna obleka,da ne e ni premnogu tesna ni pak kako vreka. Farmerki kupuvam tesni,fustani isto taka ,maici bluzi,dzemperi sakam da mi se pokomotni a ne zalepeni za telo.
Тесна облека. Мене дури и тренерките ако не ми се припиени нема шанси да ги облечам. Едино така да кажам широко што го носам ми се пижамите се друго е тесно.
Преферирам тесна облека но сепак да биде и удобна. Широката ме нервира, се чуствувам неженствено, како во вреќа.
И едно и друго, мене се ми стои. Сега се носи пошироко. Секогаш ми се допаѓала модата на 90-те, многу ми е мило што се врати. Ме потсеќа на моите бебешки алишта