Јас вчера направив нова нарачка, не ми зема повеќе пари т.е не платив ништо ддв вклучено со нарачката. Една пратка ја чекам да ми стигне, а една подигнав пред 3 дена, стасуваат како и до сега.
A dali imate info dali kargo sluzbite gi dostavuvaat kako do sega redovno oti nekoj spomna ne im gi npredavale iako bile stignati ?
Мене од брза пратка ми беше последната ми се јавија сама да си ја земам исто и вип пошта ми се јавуваат, за разлика од нив виа пост и елс ми ги носат до дома
3-4 пати до сега нарачував, ми стигнуваат до домашна адреса без никакви проблеми, не ми наплатиле ништо плус од тоа што претходно ми е платено.Точна нарачка, баш како што сум си ја нарачал,од таа страна се супер, е сеа квалитетот на производите…имав нарачно некои привезоци за клучеви, ми се распаднаа
Последниве две највише до сеа каснеа, преку 27 денa, што поради наводниот проблем со Елс, а и тој место да испорача, си решил да ги држи, па да го потсетиш дека треба да ги достави Ајде стигнаа конечно.. Ја за мене од сеа па натаму одлучив нишо да не порачувам, ептен доколку ми е потребно, пошо иам едно стварче кое ми треба, на месец, месец ипол ми се троши, на Тему е доста поевтино од кај нас, па едино тоа да си порачувам. Друго не, не да сум ја претерала.. Добар знак е тоа шо скоро и да испразнив кошничка, и неам ни што да земам, да се потрудам да не покажувам интерес за некои нови нешта
Ти посакувам среќа во откажувањето, јас не можам никако да прекинам со нарачки Туку сакав да прашам дали некоја порачала штикли од таму? Се заљубив во едни ама се плашам да не се оштетат при доставата
Види во табела на големини, спрема должина на стапало, повеќето се поразлични калапи од овде што ги купуваме.
Се надевам дека ќе си стојам на зборот, пошо навистина е премногу ова. Па нема смисла цела плата на ова бе да оди, сум забегала јако. Глеам дека почнувам да се освестувам по малку, неам интерес ко до сеа, и тоа е добро. Дур го пишувам ова замараат со нотификации за два подарока Ги гасам и нив, готово.
Зависно е од едноставна причина што е 5 пати поевтино слушалки philips za 500 ден. истите у анхоч 2300. Со облека не ми се погоди мене многу лош беше материјалот и не ми се ризикува пак да се зезнам. А вака за ситници е топ.
Ама и нели е бе забегано колекции да си праиш, еве слушалки конкретно, ја не знам шо ќе ми се бе толку, па жичани, па со ваков приклучок, па со онаков, па блутут.. И пак нешо не ми се погодуваше, и пак од тука земав.. Се' на сe' генерално од се' задоволна сум, и од облеката, и од обувките, и од ситниците. Дека имаше глупости кои воопшто не ми требаа, и тоа имаше, пример вештачките нокти.. Ја, која до вчера шо се вика ни лак нејќев, отидов до таму да изнапорачам 10 - на различни вакви фејк нокти, за после да ми текне дека нема шанса лепаци да ставам на мене
Дали има нешто различно откако владава воведе даноци за Тему (и останати)? Претпоставувам производите се поскапи?