Тоа за бројот цело време ми го бара да го додадам и скип му правам, мора да ти е додаден или ако си кликнал по грешка на брзина и се синхронизирал. Друго објаснување немам. Мислам можеш да го тргнеш претпоставувам.
Zdravo devojki dosta pati imam naracuvano od temu i ne sum imala problem. Megutoa eve sega dve naracki stojat veke 15 dena pominaa a stojat vo mesto. Prasav drugarka i kaj nejze taka? Kaj vas kako e ? Da ne e nesto sto se zborese deka ke ima promena so danokot
Кога ќе заврши постапката ако сакаш извести не. Кај мене исто така една пратка стои како за доставување а ја нема кај доставувачите. Од тему ми кажуваат земи ја сама , ме убедуваат дека е за достава.
Pa ne znam ne mi se veruva… jas do sega vaka nikogas sum nemala problem za 15 dena sekogas mi stigala narackata a sega skoro 20 dena stoi narackata e ispratena se nerviram mnogu
Kaj mene denes tocno 2 nedeli otkako naracav ,vo izvestuvanje stoi deka e na carina ...do sega stalno ispratena mi bila ....
Мене еднаш така ми стоеше 10 тина дена дека е на царина и во еден ден известувања наеднаш дека е за испорака следниот ден ја донесоа.
Baletanka da vo letoto super bea ,br pogolemi ama toa e moja greska ,sega gi cekam cizmite ,nikako da stignat
Сандали за ќерката и патичиња за синот, оние како чорапа со гума на ѓонот. Презадоволна, цело лето ги носеа без никакво оштетување, дури и ги перев во машина 2-3 пати.
Јас летото нарачав балетанки, ептен лесни, си го погодив и бројот, а имам прилично специфична нога и се погодија супер. Следи ја табелата, гледај задолжително фотографии од луѓе што купиле, не би требало да згрешиш.
Гледам волнени џемпери..околу 1000 ден се...знам дека низ продавниците се продава од тему па се мислев да си порачам, има некој искуство со порачување зимска облека? И сукњи убави има.
Јас имам нарачувано џемпер (не волнен), идентичен како на сликите е, квалитет и материјал содема солидни-ист како џемперите што де продаваат низ град, во Зара и слично