Нема бирање на се е бесплатна достава. Се што ќе си ставиш во корпа ти го праќаат во еден пакет и е фри шипинг а тука кога стига ги презема пратките карго еко логистик мислам
Јас претходно споделив искуство но, напоменав дека се други производи и друга страна. Претходно што плакавме без царина сега го плакаме со дупла царина. Така да не знам. Да не ширам дезинформации за Тему затоа што можеби тие друга политика си водат, не знам.
Да прочитав што напиша, а може на витамини и такви ствари наплакаат кој да ги знае, ама баш по нетов протарашкав и го прочитав тоа дека над 1200 ден се плака ддв, може и не е така не знам со сигурност. Ќе видиме со тему како ќе биде и што ќе биде
Според мене ни едно купување на интернет каде треба да се внесе бр на картица не е 100% сигурно. Ама еве овие страни како тему али асос (од нов само имам нарачувано) мислам дека се доста безбедни. Иначе ја плакам со дебитна visa картица истата плата кај што примам. Има и картици што се за интернет плаќање тие мислам се најбезбедни
Денес ми потврдија Време на испорака Најбрзо пристигнување во рок од 13 дена. Испорака: 19 ноември - 10 декември Па да видиме
Јас веќе една година нарачувам преку Тему, плаќам со картица и никогаш не сум имала проблем, што се однесува до сигурноста.
Де бе луѓе, купувате од Кина, АлиЕкспрес-исто! Ја не знам шо толку ова се доживува како нешто посебно? ТикТок изглеа направи маркетинг, ко да измислија топла вода. Онлајн шопинг ко онлајн шопинг. Плаќаш со картица, со што друго да платиш, со видео повик?
Не Неколку дена се обидувам да платам, па ме интересираше дали и кај некој друг е така. Секако ќе отидам утре до банка.
Ако доставата им е стварно испод 1 месец, многу менува во споредба со Али кај што рок е 60-90 дена и често се надминува. Не дека поубаво ќе купам, ама многу побрзо ќе го добијам.