Мене ми е поврзана со таа што имам плата, можеш да си ја направиш таа без приливи да ти биде за шопинг. Царина ти е над 90 евра, а ДДВ над 22 евра. Штелувај си ги нарачките.
Во поштата во нова железничка, при подигање на пратка. Мене пакетот ми е поделен во два дела, не знам дали ќе платам ДДВ. Ќе видиме сега како ќе иде со Тему. Ова е за Македонска Пошта, не знам како ќе е преку Еко логистик. Царинска Управа - Мали пратки
Има лево под сликите од производот, Item reviews и Provider Reviewes. п.с. провери си и колку продажби има, може да нема продадено ништо.
Јас до сега немам доплаќано никогаш ддв од било каде и да имам нарачувано, Алиекспрес, Awesomebooks, BookDepository а најчесто ми биле над 22е нарачките, не знам од каде сега ова за доплаќање ддв
Јас си нарачав некои производи за нега на коса ( витамински капсули , дозер за инфузии и слични некои ситници ) ме чинеа околу 1000+ ден . Е сега , за шипингот имам прашање , бидејќи живеам во Тетово ( наведена ми е домашната адреса на Тиму ) , дали да ги очекувам производите во пошта тука во Тетово или ќе треба да си доаѓам во Скопје по нив ? Инаку нарачката ја направив пред два дена , пред еден ден веќе ја имаа испорачано . Сега чекаме да стигнат само само не знам каде ќе стигнат , дали знае некој во Тетово каде да го подигнам пакетот , дали се доплаќа нешто плус или ? Инаку мене ми пишуваше минимален износ за нарачување 900ден.
Би требало да ти се јават кога ќе стигне пакетот. Па можеш да се договориш со курирот каде кога.. ако стигаат преку еко логистик..
Naoraviv sega 3ta poracka na prvire dve mi dade kupon da iskoristam za golema poracka sega naoraviv 4000 ne mi dade nisto. Dali znaete zosto e taka
Уф и јас се искеширав 4к, ми даде купон од 10е. Едвај чекам да стигнат работиве, баш ме интересира квалитетот.
Еко логистик ќе ги разнесуваат пратките, ќе ти стигне на адресата која си ја пријавила на страницата.
Благодарам за инфо девојки , ќе споделам слики и инфо за квалитетот и времето на стигање на пратката . Секое добро ви посакувам f: .