И мојата е изгубена, нарачана 15 јануари, две недели немаше ажурирање. Изгледа многу пратки изгубија периодов.
Има сега некои '' исплатливи '' понуди на Тему? Како кредит бек што беше на пример? Или тоа што даваа да одбериш 1 производ за 60-70% намалена цена? Од дамна не сум нарачувала, и не сум многу во тек
Последните две нарачки рекордно брзо ми стигнаја, да не се урочам. Буквално за 9 дена, стигнуваат дури пред првичниот датум.
Зависи како ќе се погоди, друга за 11 дена, друга 22 дена, и тоа дремеше у карго, не знам зошто не ми ја носеа. Трета па, цела вечност им беше потребна да ја подигнат од царина.
На друг некој му полудува вака апликацијата, или кај мене само? За две различни пратки, на секои 10-20 минути дава апдејт со истиот статус.. Спојлер
Axxaxa znaci taka treba stvarno uzas ..A kade se naogjaat? Ili Broj imash li pa i jas da im pokazam Zabi
Дали тему дали трансфера ама нешто некаде се побрка. На секои 20мин Picked up by customs clearance company
Како знаете дека пратка што сте ја вратиле е стигната и е помината инспекцијата? Вратив пратка на 2-ри јануари, добив advance refund, ама во апликацијата сѐ уште ми стои како известување дека е advance refund, и дека ако нешто фали или е оштетено, ќе ми наплатат. Не знам дали вака ќе стои засекогаш, како на игли сум дали и кога рандом ќе ми наплатат, иако производите воопшто не беа искористени.. Ама па скоро 2 месеци ќе поминат, ако пуштаат нарачки толку брзо, не би требало и брзо да ги добиваат/прегледуваат? А како што гледам, нема тракинг да можам јас од моја страна да видам до кај е процесот .
Така ќе стои, и кај мене е истото Спојлер Не се замарај ич, ништо нема да повлечат. На следни враќања коа не е advance, си се појавува тракингот за враќање, стои дека е завршено. Не знам, ја уште добивам Не прекинуваат.
Od niv dzabe br ,ne baraj ke ti stigni sms ,za sama da ja podignmes narackata ili za dostava da si cekas da te pobaraat