M-one доставуваат преку ВИП пошта? Ми рече доставувачот дека е кај Климент базата (за Битола) и на мапа не можам да најдам ништо. А, знам дека ВИП пошта е кај уредот. Дури и од истиот број со пратките од ВИП пошта ми стигна смс. Ако некој знај да ми кажи кај е базата плс.
Имате начекано купаќи на Тему (по можност плус сајз) каде со посебни големини се продаваат горниот и долниот дел, не заедно? Да не купувам два пати од истото, различни броеви сум горе и долу.
Nesakaejki od brzanje koga vnesiv karticka za plakanje ne kliknav da ne se zacuva.. i sega mi e zacuvana.. kako mozam da ja izbrisam kartickata da ne mi stojat beojki i sl
Кај профилот горе најдесно, кликаш на методи за плаќање, се појавува картицата, напрај едит и делитни ја.
Ги читав правилата за free shipping, но не ги сфаќам баш, вистина е дека треба барем 2000 денари да иам направено за да е бесплатна доставата?
jas mnogu loso iskustvo so temu, nikogas vekje nisto ne bi kupila, majka mi vidi , vidi sto ubavi tepisi, aj poracaj eden, pa uste i pateki poracav,,, stignaa, abe ko krpa, bukvalno tenko ko krpa samo malku gumirana od dolna strana,uzas znaci a ne im se bas eftini, kaj nas na fb poeftini a poubavi se mene si poracav eden leten kombinezon br l, si vikam neka e posirocko malku, koga stigna toa ogromno ko xxxl , bukvalno vo ednata nogavica vleguvam cela, zaedno so ova poracav i solarni svetla, ednoto voopsto ne rabotese drugoto 2 dena i tolku bese pa aj poracav farmerki so preramki ovojpat M deka m i nosam, stignaa pak ogromni, cela peda posiroki,i na strukot celiot rab voopst ne sosien, .. bukvalno dupka .pisuvase denim 100 posto pamuk, a materijalot povekje lici ko tie rabotnicki kombinezoni sto se. i edena epten tenok sportski gradnik, e toj mi se dopaga, poracav najgolem broj, ne sum xxl no toj br zedov deka ne sakam ic da me stega e toj super mi e, i nekoi gluposti, sitni raboti privrzoci, obetki, nekoi magneti sitnici tie dobri se deka site ovie raboti gi poracav vo rok od edna nedela stignaa se edno po edno ..ee premnogu mi dojde od gubre za edna nedela se iznervirav i im pisav na tie na chatot prakjav sliki, videa da vidat sto gubre mi stigna..ovie ko telinja, se edno povtaraat, edno moze da vratis besplatno, za drugite ke platis dostava 33 evra i dokolku nivniot inspektor procenel deka treba kje mi vratele parite? e uste tolku me iznerviraa pa zedov lom gi napraviv, bukvalno se ispokarav so niv, 4 dena edno po drugo im pisuvav, aj edna tamu nesto tiket pravese, pojma nemam sto im e toa, pa na email mi stigna odgovor, pak istiot , i na niv na email im vrativ i so niv se ispokarav.. dup pocnav da se silam ke gi prijavam nz ni jas kade no se silev, vsusnost da znam kade da gi prijavam, ke prijavam najozbilna sum. i taka jas so niv zavrsiv, nisto vekje ne bi poracala, toa se gubre e, za tie pari kvalitet 0 kaj nas ima poetini a poubavi
@tropic123 А рецензии читаш? Оцени гледаш или само така? Прикачени слики од купувачите? Димензии под секој производ гледаш? Се што сум нарачала се било како на сликите и обично секогаш гледам да има и слика реална од некој што го купил. Не ми се случило да ми стигне огромно нешто ниту па, претесно освен еднаш кога по грешка сум притиснала Л наместо М, ама пак не е до нив, до мене е што јас сум си го утнала бројот.
Неодамна порачав 3 фустани и уште комбинезон, буквално останав со подотворена уста колку беа добри и точна мерка. Ама, прво читав рецензии, и тоа е најбитно, многу го скокнуваат тој дел.
Јас лани фустан за свадба фустан што во Бисер го платив 4000, плус кратење околу 400-500 ми земаа, на тему го начекав за 700-800 ден и го скратив кај рандом шнајдерка за 200 ден. Ист потполно материјал и модел само различна боја. Спојлер Комбинезони, панталони летни, маички, купачи, фустанчиња, џемперчиња се стигнало како што треба и дури поубаво од она што сум очекувала. За овој свадбарскиов бев скептик ко стигна останав подзината.
sakas da kazes deka jas sum vinovna sto solarnite svetla ne rabotat? jas sum vinovna sto zaboravile da sosijat cel rab i toa bas na strukot sto spojuva gorniot i dolniot del? Normalno deka citam dimenzii, posebno na niv obrativ vnimanie deka pisese aziski broevi Jas svo kolovi sum 89, na ovie pisese deka se 94 cm no so ogled deka ne se rasteglivi si vikam vo red e, a i so preramki se mora malku posiroki da se ..znaes li ovie kolku se vo kolkovi? 114 cm !! i toa e moja greska ? i najodgovorno tvrdam deka ova nema sansa da 100 posto pamuk, materijalot e bas ko tie rabotnicki kombinezoni tie drugite nejkam ni da se setam, znaci ogromni sigurno ima okolu 200cm ..kaj ovie imase i sliki no se nekoi pokrupni zeni , imase samo edna L zela i bea prilicno tesni za nea zalepeni, taa se zalese mal bil brojot za L... si rekov za mene taman ke se ..no ne se .. za tepisite ako ti mozes da procenis preku slika kolku e debel , jas ne mozam i ne e tocno, oblekata im e pregolema za tie broevi..u komsii sto imam sto poracale nesto obleka site se zalat deka se pomogolemi najmalku za 2 broja, a obuvki sto kupuvale pomali seod sto treba da se ..izgleda samo tuka na vas vi odgovara, sto bi znacelo deka vie vsusnost nosite 2 broja pogolemi od sto mislite citav, citav pred nekoj den na trustpilot recenzii , e toa se realni recenzii , i iako luge vratile nazad, parite ne im vratile, timu prodava gubreto, ocenkata im besee 1.9 ako dobro se sekavam
@tropic123 Сакам да кажам дека не гледам само колку * имаат оставено туку и читам што пишувале и никогаш не сум нарачала производ што има само * или 10пати е нарачан. Истиот/сличен ќе најдам за 100 денари поскап што го нарачале куп луѓе и има реални слики. Тепих од авион се гледа дали е тенок или само гумирана подлога. А и реално па, не знам што врвен квалитет очекуваш од Тему - персиски,бушав некој со дебелина од 3цм да ти пратат за 1000ден? И да, точни си се броевите веројатно на 30и кусур години и јас и сите што нарачуваме не сме будали и не живееме во заблуда кој број носиме. Носам С/М зависно модел или 38. Никогаш ни широко ни претесно ми стигнало нешто, како што кажав. Нарачував и поло маици пред 3 недели и за дечко ми и за татко ми и двајцата Л носат високи се па, ене ги стигнаа и таман им се.
ama ti izgleda nisto ne razbiras ..za * 1.9 koa pisnav toa bese na trustpilot a ne na temu proizvodot, sfati sega? na temu komentarite nisto ne znacat a posebno dal ima mnogu il malku komentari, zs moze da go ima kaj 10 prodavaci i kaj site e ist, zs doaga od ista fabrika.. ja nz kako ne sfakjas il ti mislis aaa od ovoj mnogu kupile toj obar e kaj drug nikoj ne kupil ne go biva bas toj ogromniot kombinezon imase mn komentari i sliki a jas dobiv gubre ..dodeka toj sportskiot gradnik imase samo 2-3 pa ispadna odlicen bas e glupo ako mislis deka ist proizvod se pravi vo razni fabriki, postojat samo razni prodavnci koi prodavaat ist proizvod nisto ne si naucila za tie trieset i kusu godini tepisi na fb ima po 1100 den 100 pati poubavi , od temu go plativ 2700 den, 2700 den dadov za gumirana krpa ne, ne se tocni broevite , kolku samo komentari ima kade pisuvaat zedov 2 broja pogolem i tocnen mi e, il obratno, pregolem e .. ne me teraj sea da otvaram timu i da ti pravam skrinovi jas si kazav moe iskustvo so niv, a dokolku ti si zadovolna so nekoe partalce koe ete ti se pogodil brojot, vo red, toa e tvoe iskustvo, no toa ne ti dava za pravo, uste od odma da mi pises gluposti, te citaj opis, citaj dimenzii , ko ja maloumna da sum, da se gleda na kukovo leto od avion, na slika kolku nekoj proizvod vo slucajot tepih kolku e debel il da spomnam i pizamite na edna drugarka , lelleee kolku ubavi pizami si kupiv ,ko trenerki se, a tie edni tenki i prozirni ko hulahopki,se se gleda no ubavi bile ....izgleda ko nejze si
Жено божја што изнапиша, очобол. Божем членкава те тепаше да нарачуваш. Ај еднаш си се зезнала, ок, ти од пола производи не си задоволна и друг ти е крив. Патем и јас го делам истото мислење како членките погоре, досега не ми пратиле нешто со различен материјал или големина од тоа што сум нарачала, а имам нарачано поприлично. Не дека ти е релевантно било какво искуство што е различно од твоето, јас чисто да си кажам.
Mi naracaa maicka od Temu.Po prijatna maicka i ubava nemam noseno.Link ne mi barajte.Ne mi go spodeluvaat))))