Ова не е за мене. Маж ми вика дека сум човек без самоконтрола, без свое јас кога се работи за онлајн шопинг. Не требало да ми се дозволи ни картица да имам, а уште помалку со дозволен минус картица. Лабаво инсталирав прееска апликација да видам што има, па од ситнурајки како силиконски божиќни калапчиња стигнав до сијалички и новогодишни фустанчиња за ќере, па и црно бели картички и картички за мајлстонс за неродено бебе, бидејќи уште неродено мора да е спремно за развивање мозок.
Бараш пример стегач за коса ( пример) и ти излегуваат сите. И ги гледаш тие last 2 pices или 1. Тие се многу поефтини. Јас купив многу работи ако сакаш во приватна порака ќе ти сликам по 30-40 ден. Земав за 333 ден одело Горно и долно за трчање на истиов начин . Инаку се поскапи многу.
Dali nekoj vekje dobi nekoja pratka? Vo iscekuvanje sum na nekolku a ova e prvata sto ja napraviv i eve sto pisuva dali nekoj znae posle ova za kolku veeme od prilika ke ja dobijam ?
Мене ме интересира вие што имате нарачувано во други држави, дали некогаш сте нарачале нешто што нема рецензии т.е слики од други а има позитивни коментари? Дали стига исто ко сликите или не? Еве како членката погоре што има ставено слика за чизмите, пишува дека има 338 продадени нема слики
Јас па никаде не најдов со слики или незнам да се снајдам... Две нарачки имам, едната макс до 10ти дек треба да ми стигне.. другата до 17ти декември. Инаку незнам дали само мене ова вака ми делува или и на некој друг, ама некои коментари (reviews) како да се вештачки... односно измислени (за привлекување купувачи).
Ја обично не читам коментари него гледам само слики па макар и една да има некогаш знам да се излажам да нарачам, ама вака без слики никогаш не сум нарачала т.е нарачав сега чаша со поклопец и цефка за 1.80€. Немаше слики релативно нов продавач па ќе видиме што ќе стигне дали чаша дали само цефка
И мојата прва нарачка е со овој статус Другите две чекаат авионО за да полетаат, е последната од вчера не е допакувана
Важно шетани се со авиЈон. Од 16ти натаму ги чекам папучите, до тогаш ќе ја полнам темава со сликички.
Aa пижамите од цеце и тракатанците мои ден пред твоите ми дава дека ќе дојдат. Од 15ти. Еве и другите две пратки се чекираа, ќе слетаат каде и да е Скопје Јас надежна сум петок/сабота да ми ги донесат.