па ова е супер, мене ми пишуваше на Тему 16ноември - 7 декември, а веќе пишува дека е пуштена по курир праткава. јас во живот волку брзо не сум видела достава кај нас..
Нема врска во кој град си за минимална сума, еве кај мене е 900ден. А кај другарка ми е 600 , а кај колега 1100 ваљда кој како ќе му се падне Инаку првите нарачки исто ми се веќе во Елс а втората направена на 7ми Ноември од вчера е пратена за мк по авион што значи за некој ден е тука .. експресно брзо да чукнеме у дрво
На линков во коментари пишува дка броевите не се соодветни, разгледај си коментари и на други места пошто нема да ти се исплати да им ги враќаш назад за тие пак да препраќаат бројче. Fleece Drawstring - Temu Macedonia
Стигна ли на некој нарачка, јас направив сметка од 6 000 ден, и откако направив ми пуштија водичка демек не биле сигурни, што ти знам И сега се нервирам ваљда не се зафркнав
За сигурни мислам дека се сигурни, во однос на податоци и зимање пари од картица.. а за производите, првите пратки за МК треба да стигнат од понеделник па кој прв добие пратка нека пише. Од мое искуство до сега се што сум нарачала стигнало така како што е на слика и опис. Иначе слишнав дека од март 2025 тему ќе стави шипинг, нема више да биде бесплатно.Ако е тоа точно да искористиме до максимум па му се вратиме на али.
Мислам дека се безбедни за тоа. До душа ништо на интернет не е безбедно ама сепак мислам дека тему се безбедни. Најубаво е да се извади картица за интернет плаќање и мирно да си спиеме.
Од каде слушате вакви информации дека нема да има више фри шипинг… све пребарав ништо не најдов, ако би ималп такво нешто сигурно до сега ќе се збореше на секој форум низ светов.
Не знам на маж ми колега му кажал. Од каде знае поима немам. Остамува да видиме дале е вистина или не
Треба да знаете дека во СИТЕ цени е врачуната и доставата. Не е тоа дека они ги даваат по регуларни цени и нам гратис ни ги шиткаат =))))))