Чизмиве или врвките ко што рече не, нарачав други работи. Тоа е за пример, не ни видов што е. Ако сакаш ќе ти сликам во инбокс што има земено ?
Не треба да платите ништо, ова значи дека од Тему ви ги разделиле производите во два пакети, и ќе ви стигнат одделно, ова обично го прават за да не се царинат и доколку е поголем пакетот
Мене сабајле вака ми стаса, стасана е во Еко логистик? Ок, не е таму во склад е. Првин тука прашувам па гуглам
Вчера направив прва нарачка уште не е спакувана, внимамвав износот да не биде повеќе од 20 еур за да не плаќам ддв при увоз.Денес ако пуштам нова нарачка дали има шанси да ми ја спакуваат заедно со предходната? Истече времето за додавање на производи во првата нарачка.Да не ми ги спакуваат пак заедно па пак да ми наплатат ддв при увоз?
Нема да ти ги спакуваат заедно чим поминало времето за додавање. Ако нарачаш сега ќе ти биде посебна пратка. Ако не се лажам мислам и дека и да не е поминато времето за додавање можеш да избереш како посебна пратка да ти биде
Пишаа во групата на фб дека Првата количина на пратки од Тему пристигна во ЕЛС. Жената изгледа работи во Елс https://facebook.com/groups/932204902130822/