На еден од производите на сликава имаш избрано 2. А цената е за едно на екранот. Најверојатно тука не ти искача математиката.
@Antolinaa пижамите се како на сликата или? Можи подетално? На али има рецензии и слики од купувачи, овде ги нема и некако сум скептична. Среќни сме дека за 3 недели стигаат нарачките, што не е баш брзо Ајде сега на сите што ви стигнаа мислење дали е тоа што порачавте и очекувавте. До сега со али не сум се разочарала. И многу ме нервира лимитот
Ајде стигна и мојата пратка. Ќе ставам слики во спојлер. Овој пат сѐ е тракатанци за в кола, кој го интересира. Спојлер: Temu unboxing Овде сѐ е на куп. Лепенките погоре се за на кола, мачето бело колку шо се гледа е назад кај брисачот. Да, I'm just a girl. Ова се оние што се клаваат повеќе за украс внатре ама и го освежуваат воздухот. Тоа внатре уште не знам како изгледа ама не отворам дури не дојди време да ги клам в кола. Мп3 и полнач за телефон за в кола. Изгледа дека е ок и беше евтинко 200 и нешто денари, има и упатство, исто така допрва ќе се пробува, ама ако има проблем ќе допишам. Држач за телефон за навигација. Вака изгледа сосема солидно. И уште еден тракатанец за да се беси в кола, пошто кој не сфати досега, сакам мачки. Планирам уште да порачам само не знам кога, ова ми беше како пробно ама супер е стига сѐ за 2-3 недели. Али Експрес надвор од бизнис во Македонија.
Да, исти се како на сликата и материјалот е пријатен и мек. Отидоа на перење да видиме дали ќе излезат ХХХХЅ. Тоа што стигна е се исто како на сликите. И приметив на страната од Елс не ми е апдејтувано дека испорачале. На вибер ми стигна порака дека имам пратка од Али (во петокот), па неа ја очекував кога видов пакет знаев дека е од Тему.
Од каде ти е идејата дека те сфатив погрешно ? Само се надоврзав на твоето мислење . Бај д веј , те потсетив дека и воздухот кој го дишеш е канцероген . Дали и он ни е увезен од Кина ?! Не би рекла . Инаку , да , имам купено чевли кои коштаат " Бога Оца " , и траеле релативно кратко . Сигурно беа произведени во некоја Франција или Швајцарија .. или можеби не баш . П . С . Никој не ви рече да нарачувате козметички производи или долен веш , ваша работа е . Јас лично нарачав , чекам да стигнат . Ќе пишам рецензии кога ќе ги пробам/користам некое време . До тогаш не коментирам за квалитет/квантитет . И да , тука бежичен полнач ќе ми наплатат 2000 денари во мобиљара , а на Тиму ќе го земам за 500 денари , а да бидеме реални , и оној од 2000 ќе цркне релативно за истото време како и оној од 500 денари .
Е не знам баш дали оној од 2000 ќе цркне релативно за истото време како и оној од 500 денари. Прогуглај за ќебињата што топлат на струја, од Кина, и види какви експлозии се дешаваа. EDIT: Нема веза, кој како сака си прави, и јас си нарачувам работи, кажав.
Сабајлево стигна првата нарачка. Точно 3 недели. Веќе направив втора, сега и трета. Сите ситници што сакав за децата за нова година, плус глупости како метално раче за чешање грб. Квалитет за 3 долари не бараме којзнае каков, ама немам намера тука да платам 1000ден за ситна глупост што секако нема долго да се користи. Или некои ситни работи што тука нема кај да ги најдам, како додаток за боди за бебе (ако си мајка на дебело бебе, you know).
Машала, сабајлево колку производи се со скокнати цени... Се жалат и во Србија. Башка, имале нешо као подароци да изберат со одредена сума, кодови им давале, па изгледа многу нарачувале подароци и сега им ја укинале таа опција. Не знаат они шо е Балкан.
Слушнав дека на 29.11 за црн петок ќе имало до сега најголем попуст на тему, така да чувајте пари за тогаш
И мене ми стигна порака на вибер од Елс дека имам пратка од Али па си реков сигурно е некоја грешка, ама ете најверојатно е од Тему пратката само што сеуште не ми е доставена
Имам и од Али од октомври пратки, ама знам дека не се тие. Сабајле исто ми стигна порака дека е од Али пратка, ја оставиле кај сестра ми, вика од Тему е оваа. Значи вториот дел од првата пратка ми стигна денес. Сега уште 3 пратки ми се назад.
Мене така пред некој ден, исто. И баш се чудев што е од Али, многу скоро нарачав. И стварно беше од Али. За неполна седмица ми стигна подарок-награда имав добиено од игра една таму.
Како менуваш лимит на НЛБ клик? Кај мене дава само пакети за лимити, и само еден има за сите трансакции 0 ден лимит.
Кликаш на картицата, ти дава надолу колку имаш трансакции, пари на сметка, резервирани средства... Ќе најдеш кај пишува лимит за интернет трансакции и го менуваш по желба. Не во прилагодувања, туку баш клик на картицата.
Еве ја да ви кажам во првата пратка нарачав смарт часовник. Одма го наполнив еве го 7-ми ден батеријата уште не се испразнила. Ги има стандардни опции како скоро секој смарт часовник,поврзан ми е со телефонот и саатот е топ за 9€