Зашто во база ? Мене курир ми ги донесе до дома и на телефон ми прати 2 смс со код што морав да му ги кажам.
Имаш опција и да пронајдеш од др материјали, филтер ставаш за cotton и ќе ти искочат…погледнете убаво
Сигурно има, но не сите знаат да видат и многу се залетуваат по евтините цени без да проверат, затоа постирав.
Е ајде де, изгледа ги мрзи да трошат нафта и ај дојдете лично и покажете код. Значи тек треба да ми пратат код? Пошо стигна само смс дека иам пратка кај нив во база, ама код не видов
Ова значи дека уште не ти се испратени. Откако ќе ти ги испратат тогаш ќе може подобро да се пратат, одприлика 2 недели
Deneska dobiv del od vkupno 3 ili 4 naracki sti sum napravila i interesno e toa Sto mi stignaa del od porackite naoraveni na 9 Noemvri a del od onie sto gi naracav na 04.Noemvri gi nema najverojatno slednite denovi ke stignat. Zadovolna sum skoro id sve sto naracav nakit sitnici i sl osven bebinja igracki sto poracav kade sto pisuvase deka se pogolemi a stignaa pomali. Vo globala 9/10 ocena super e sve
Баш за вакви ствари пишував претходно и бев нападнат од одредени ликови. Инаку, јас чекам веќе 3та недела, ништо ми нема стигнато.
Денеска ми стигна нарачка што ја направив на 8 ноември. За 11 дена. Имам 2 нарачки направени претходно што не ми се уште стигнати, оваа дојде "преку ред".
Код ти пушта курирот пред да ја подигнеш пратката и само му го читаш кодот за да потврди дека е доставена пратката