Порачана на 29ти денес стигна. А од Али имам на 25 порачано, уште ја нема. Нели се и они преку Елс? Направив втора нарачка денес. Иначе уште се води дека не ми е доставена, стои транзит дека е, па ставав ривју посебно на секој производ. Се на се задоволна и од брзата достава и од производите.
Може да немаш апдејт на страната на тему, ама ако е влезена во мк, на страната на елс можеш да ја следиш.
Poveli: https://www.temu.com/mk-en/360-rota...&refer_page_id=10009_1732146348111_q1u9hz99xj https://www.temu.com/mk-en/1pc-larg...&refer_page_id=10009_1732146348111_q1u9hz99xj
Мојата прва пратка ја испратија за еден ден, за сега супер. И втората корпа ми е полна само чекам да видам дали ќе оди брзо. Од Али дигнав раце, иако знаеа за 20 дена да донесат пратки, последнава еве 3 месец нема абер да стигне. Не ни барам рефунд иако ги прекршија роковите, кога стигне стигне.
Да. Пиши им, види што ќе ти кажат. Еве јас уште чекам, синоќа направив нарачка, си го искористив попустот.
Нема. Прееска пуштавме со колешките од работа. И каргото своеволно ако си бара/наплаќа за достава, не треба да платите.
Дали имате нарачувано четка за коса, конкретно за виткана коса за чешлање ? Кај нас ги нема сеуште, одамна ги гледав кај многу што ги рекламираат, ги бев ставила во корпа ама на крај ги тргнав мислев да не се ептен пластика никакви.
Во сортирање намести си на најпродавани така ќе ти покаже и најкоментирани четки (а има и колку пати се повторно купени), барај во сликите има и видеа. Јас сега во следната пратка си планирам, ама за права коса.
Ау човече не ми се верува колку сме заостанати.. Два три пати скролнав низ групата на тему на фб, прашањата се да идеш да се утепаш И ај еднаш ќе прашаш постојано исти глупи прашања како да нарачам, со што се плаќа, кај стига, а испорака се плаќа ли, што значи дека е shipped, не можеле на апликација да влезат дека постојано за верификација излегува и немаат појма што е.. Искрено мака ми е колку сме неписмени и назад во технологијата во однос на соседиве.