Јас имам порачувано од таму и алишта и други работи ,досега се погодило и де некој ситни суми 10-20евра и без шипинг. Тему секогаш различно дава колку можеш најмалку да нарачаш.Барем кај мене било така имало и најмалку 10евра и 20 а и 30.
Баш сега помислив ,воопшто не е тешко да се стигне до 1 100 за да се направи нарачка ,преминав и јас лимит
Za kolku vreme pısuva deka stıgaat narackıte ? Ubavo sto go pustıja cesto poracuvav kaj sestra mı vo De pa ona mı gı prakjase... I jas Sheın so dusa go cekam
Ако стварно стигаат за 1 месец со сигурност, и 2000ден ќе си правам нарачка. Секако сум ги трошела парите на алиекспрес, и многу околу мене. Ќе се собереме на куп ќе нарачаме и готово. Верувам на сите тоа поше ќе им одговара отколку да чекаш 3мес на али (што последнава година беа поише од 6мес...) иако и таму последната нарачка за 3 нед стигна во мк, ама уште не прошол поштар, чекам да видам дали барем испод 2 мес од нарачка ги добијам.
Плус добиваш кредити ако пратката се достави по крајниот рок. Не знам дали е фиксен кредитот, но мене на скоро 2000 денари ми пишува дека 110 денари кредити ке имам ако закасни пратката.
која е оваа компанија за достава? нели еко логистик беа? да не испадне како ДХЛ да се плаќа екстра достава, јас над 50евра направив
И јас нарачав, над 600 дава бесплатна достава. Ова со кредитиве не го разбирам, ако стигне по 3ти декември како ваучер ќе добијам за користење?
Ова е ваљда некоја кинеска пошта па кога стига во крајната држава односно дедтинација си ја презема локална курурска служба т.е со таа што имаат соработка.
Дај отворете тема за ефикасно штедење, оти ништо не правиме…. Lush, Temu, Ali… Потрошувачки кредит, нема да не спаси.
Има ли на тему срмен конец? Гледам, не можам да распознам, dummie.. Ако порачува некоја, да сподели дали има и како се вика, пошто мене како gilt thread не ми дава ништо.