Ama mene pratkata mi e podelena na 3 dela. Za dvata dela kodot go pisuva so els i na sledenje ok e tocen, a na drugiot kod so ecsc mi go pokazuva.
Па нема врска пак els ќе ти ги донесе на врата Ја па никад по тие тракинг броеви не ги следам него чекам маил да ми стигне дека е кај курир и тогаш проверувам
Фала на одговор. Имам братучетка што е од село ама не е од Скопје сака да нарача ама не знаеме дали треба до Скопје да дојде или ќе и ја достават до нејзиниот град?
Би требало да ја контактираат прво ама според мене треба до дома да и ја донесат. Едино може да провери кога ќе стигне во магацин да се јави од таму да си ја подигне ако ја носи пат накај Ск
Ми стигна и на мене нарачката сега ја чекам втората шо е нарачана покасно и таа е пристигната во мк Еве дел од нарачкаата Чешел за миленици е одличен Чешел за коса и тој е одличен Задоволна сум од производите за тие пари екстра се
И јас приметив дека цените се дупло поскапи од почетокот. Инаку, дали ви се намали/зголеми минималниот износ за нарачка после првата нарачка? Кај мене од 1100, сега е 600. А кај сестра ми од 600, сега 900.
Пристигна нарачката од Тиму вчера , до адреса ми е доставена , задоволна сум на прв поглед од производите , четката , масажерот , се е како на сликите . Останува да испробам и да пишам рецензии . Изненадена сум од брзата достава на пратката . За квалитетот , за тие пари , дури и добар е .
Значи има опција за сим картица така? Да може да се ѕвони и да прима дојдовни повици? Сакав за синко за на школо да му нарачам, сите деца имале па ај и он, а скап не ми се зима па ова е добра опција.
Кај сите биле покачени цените, кај мене на дел од производите што ги нарачав поскапи, сега се намалени. На блуза има 200 денари попуст, на пижами 293 денари. Си земав 500 денари од price adjustment. Oва последново го открив пред 2 години на алиекспрес, откритие на векот ми е. 3 имам купено до сега, предобро чисти влакна од миленици буквално од се, алишта, теписи, гарнитура. Сите што имате миленици што пуштаат многу влакна, must buy. Многу подобро од ролерите.
Нема опција за сим. Ама кога го поврзувам со тел можам и од саатот да звонам и од телефон кога звонам ми звони саатот и баш гласен звучник има. Иначе еве го мојот: во срч барот пиши го кодов XX261188 ќе ти искочи