Јас изгледа сум едини без среќа коа сме кај TEMU. Првата пратка не ми стигна нешто посебно брзо. Сега чекам уште две. Наместо едната од двете да ми стигнеше пред неколку денови, ќе ми стигне заедно со втората, и покрај тоа што помеѓу нив има добар период.
Јас реагирав кај што се дава рецензија и тука означив дека е оштетен. Ми се вратија парите за 1 ден. @theunforgiven Реагирај одма даваат купон со 50% попуст за следна нарачка. Сега нормално ја чекаш можеби нешто е хитно за подарок или слично, се нервираш пошо касни. Но и попуст за следна нарачка не е лошо нели
На апликацијата вика дека пратката ми е испорачана вчера. Никој не ми се јавил. Да чекам, да реагирам?!
Никој не ми се јавил а каргото вика од понеделник до петок само работат за тел повици. Ќе чекам вторник
А не може ли да им пишеш у чет како што може на али експрес? Јас све така сум решавала проблеми со лична порака и секад ми успевало и на крај било се као што треба
50 посто попуст? Нееее... Мене ми дадоа еднаш 20 посто, ама 50? Стварно? Сигурно мењаат одма цени, автоматски, за да демек попуст добиваш. Или?
Нешто вториов пат нема толку брзо updates за праткава, веќе една недела стои дека е испратена и толку. Им пишав ми вратија дека летот со мојата пратка бил дури на 10ти, а јас на 1ви нарачка направив.
Ми кладоја мисла, а тоа е... Дали е безбедно купување, мислам на информациите од картичката и слично? Најдов интересни работи на оваа страница и за колку време отприлика стигнуваат?
Разочарана сум... Демек има достава до дома а јас сега(т.е. у вторник) треба да одам да си ја земам нарачката.... а не живеам воопшто блиску до местото каде што треба да ја земам....
Дали кај сите се покачени цените на тему? Се што имав порачано сега веќе е поскапо, некои работи се и дупло поскапи.
Од каде треба да ја подигнеш нарачката? Од база на карго компанија? Доколку да, инсистирај дека ти си избрала достава до дома, некогаш забушаваат не им се доставува до дома, па викаат дојдете подигнете од база.
Не работат недела и празници . Веројатно сабота се распределени. И кај мене пишува така. А сабота работат до кај 11ч. Барем кај нас до толку