1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Temu

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Avenged, 29 октомври 2024.

1. Anika55

Anika55 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2022
    Пораки:
    3.872
    Допаѓања:
    65.363
    Сабота работат, недела и празници не. Сега пошто имаат зголемена работа, може да работат прекувремено или во неработни денови, ама тоа само за интерни работи, не верувам дека би вршеле достава на неработен ден.

2. inception

inception Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2020
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    799
    Мене во сабота ми се јави курирот, вчера ми ја донесе. Не у Скопје. И јас се изненадив, отпосле ми текна дека е недела.

3. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    9.209
    Овие од Елс, сега со Тему имаат премногу работа и забушаваат, или некогаш и стварно не можат да стасаат.
    Исто и мене ми направија, порака ми стаса дека еден дел од нарачката ми е стасан во база и 3 дена ги немаше да ми се јават, на крај се јавија и ми рекоа ако не ти е проблем да дојдеш да си ја подигнеш сама. И дека блиску ми е од дома, а посекако и излегував тој ден па така поминав да си ја земам. А иначе ако ги притиснеш ќе ти ја донесат до дома.

4. ataneR

ataneR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    356
    Изгледа работат само што ми јавија дека за кратко ќе достават пратка

На Bubce38 и Spidy им се допаѓа ова.
  5. SelenaGomez

SelenaGomez Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    780
    Допаѓања:
    1.680
    IMG_6491.jpeg IMG_6482.jpeg
    Амбар веќе почна бизнис да прави. На Тему 377, во Амбар 799

На Antebellum и theunforgiven им се допаѓа ова.
  6. MorskaSirena

MorskaSirena Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.115
    Допаѓања:
    2.829
    Како во групата на фб за тему, некоја по грешка нарачала кутивчиња за накати место 10 она нарачала 100 "по грешка" и тоа сите и беа во различна боја и ги продаваше по 160+ ден а демек ги купила по 180, а кутивчињата по 90 ден на тему. Сега ќе се накотат вакви интернет страни што ќе нарачуваат од тему и ќе препродаваат за многу повеќе

На mariz, Antebellum и BI-44 им се допаѓа ова.
  7. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.084
    Допаѓања:
    20.660
    Си порачав 3 блузи и 2 шорцој, бесплатен е shipping-от, само ме чуди за 11 дена да стигнат???

И за еден месец ако стигнат пак ќе бидам задоволен. :)

На @ceci11 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mami93

Mami93 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2020
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    43
    Temu ja zeznaa rabota so Ekologistik. Katastrofa se. Pred 10dena mi e stignata pratkata i mi stoi kaj niv. Mi stigna apdejt netocna adresa a ne me ni pobaraa... Zvonam 100 pati ne krevaat Katastrofa

На BI-44 и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  9. MorskaSirena

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.115
    Допаѓања:
    2.829
    За 11 дена стигаат во некоја европско развиена земја, во МК тешко. Ќе ти стигне за некој 3 недели до месец. Ама битно ќе стигне.

Мислам дека тему со било кое карго да соработуваше во МК ќе беше исто ко и со екологистик. Превише нарачки, немаат капацитет да ги обработат и да ги достават на време. Настрана што пола од куририте се крајно безобразни ама тоа е, ќе си трпиме и ќе си чекаме

На @ceci11, mrbean, theunforgiven и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.084
    Допаѓања:
    20.660
    А нешто ми пишуваше 110 ден. кредит, што е тоа?

11. MorskaSirena

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.115
    Допаѓања:
    2.829
    Тоа ако ти стигне пратката покасно од датумот ти даваат 110 ден кредит да го искористиш во следна нарачка

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ataneR

ataneR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    356
    Отприлика за колку време ви стигаат нарачките на вас што сте од Скопје од кога ќе биде во магацин? Се мислам дали би заштедила некој ден ако место во друг град ја ставам да ми дојде во Ск

13. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.606
    Мене првата нарачка ми стигна за 2 недели, а втората 3 недели поминаа и не ми ја праќаа уште од елс, стоеше у магацин и им се јавив и уште дента одма ми ја донесоа. Требаше да ги потсетам буквално дека повеќе од 10 дена кај нив у магацин ми стои и не ми ја носат.

На BI-44 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.868
    Допаѓања:
    4.396
    И ја се заразив:wasntme::worried: Стварно чудно колку се евтини работиве, а и попустиве ретко под 30/40%. Нарачав сега чекам да стасаат, ко што викате за две недели би требало пред нова година да стаса.

15. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.720
    Допаѓања:
    25.716
    Мене треба некој да ми го скине кабелот за интернетот, друго решение нема. :D
    5 нарачки имам од 1 ноември до сега...
    Па и со 90% од нарачаните работи сум задоволен.

Од ЕЛС веќе кога ќе ми го видат името по автоматизам знаат кој сум и кај сум, јер сите нарачки ми ги доставуваат на делови, ден по ден. :x

upload_2024-12-11_0-2-25.png

На marchi-cool, $ophia, ocicka2014 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.039
    Допаѓања:
    9.319
    Ќе си ја следиш нарачката, кога ќе стигне во магацина на ЕЛС ги разнесуваат прво по општини и од таму ги носат по адреси. Штом ќе ти стигне порака или ако ти се јават може да се договориш дали сам ќе си ја земеш или тие да ти ја достават. Мене ми се блиску, па сама си ги земам. Мене ми стигна многу брзо првата пратка, вторава е направена на 5.12 и треба да стигне после 14.12.
    На апликацијата на Тему да си следиш ќе имаш известувања во You ако има намалување на цената ма производот, парите ќе ти ги разчуваат у заштеда за следното купување.

На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bella04

Bella04 Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2024
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    6
    Хелоу дечкии,вака сега треба да ми стигнат 8 пакети,3 имам превземено,2 пишува дека ми се во Скопје во магацини уште и 2 дека ги доставува курирот до домашна адреса.Е сега кога отворив на страната на елс тракинг ми пишува дека имам 4 превземено од магацин а не 3,а 2те кои требаше да ги достави курирот до домашна адреса ми пишува дека се доставени а јас воопшто ги немам превземено пакетите.Некојј хелпп до слично искуство пошто им ѕвонам а не креваат...:(

На mrbean му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Authentic

Authentic Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2024
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    72
    Многу ми е хаотична страницата и се откажувам од купување у првите 2 мин.

19. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.868
    Допаѓања:
    4.396
    А друго да прашам, кодовите што ми излагаат на тик ток за попусти, кај се пишуваат? Откако ќе стиснеш наплата или пред тоа? Скапав барајќи нигде не ми излезе да напишам код.

20. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.039
    Допаѓања:
    9.319
    Е тоа не знам...

На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.