Тоа ќе го има од утре, задутре. Ќе ти стигнува известување и ќе си ѕирнуваш и сама. Ќе ти сликнам после како изгледа. *Кога ќе кликнеш на пратката вака изгледа:
презадоволна од тракатанците за детски роденден. Пишав и во друга тема , сталакот за колачи ми е врв. Одличен дебел картон, ќе го биде за повеќекратна употреба
Додека се промовираат, во хабовите им се случува хаос. Не знаат ни каде се пратки, ни ништо. Точно една недела како имам пораки дека пратките се предадени на курир за достава, од достава ни Д. Кажа човекот кој што доставува во мојот реон дека веќе е каша попара, немаат вработени а пратки од Тему врие. Допрва следи интересното.
Мене првата пратка 3 пати ми ја шетаа во 1-Кружно Скопје (што и да им значи ова) до магацин. На крај отидов кај мене у комшии имаат некаков пукнт за достава и реков на девојката да им се јави да не ги развозуваат по магацини да ги донесат двата пакети таму и крај. Девојакта се јави, донесоа и си завршив работа. Еве гледам и сега ми е во 1-Кружно Скопје значи и оваа пратка ќе ја шетаат... Ќе појдам утре-задутре пак да им речам да ја донесат и ќе завршиме побрзо работа.
Јас сум во мал град и пратките ми ги носат скроз на време, немам никакви проблеми. Но, верувам дека во поголемите градови е хаос. Не знам што да кажам... Народот немал пари, хм.
Една нарачка нарачана на 5.12 стигна што ја планирав за подароци Ок е се Спојлер За акни смешни 19 ден
Ќе се надоврзам на твојава порака. И по цела недела се случува во Елс да ми е пратката пред да ја донесат дома. Инаку ми е пишана домашна адреса, барав да ми ја донесе курирот на работа, дома немаше никој, не се согласи, бидејќи по реони биле поделени. Морало да ја предава на друг колега. Така испаѓа подолго низ Мкд се шетаат, или низ градовите отколку од Германија до Мкд.
Доставата е бесплатна ли е? На стајтот пишува дека е. За било што да нарачам и без разлика колку тежи, исто е бесплатно нели? Немам никад нарачувано од тему.
Бидејќи многу често има прашања во врска со облеката од тему ќе ставам некои слики од тоа што ми има стигнато да видете каква е. Најмногу се водам според рецензиите под продуктите. Можеби на некој ќе му биде од корист. Порачувам според EU табела и не сме имале проблем до сега
Мит е тоа дека е секогаш во право (и кога не е), целосната изрека е "The customer is always right in matters of taste" односно муштеријата е секогаш во право кога се работи за вкус/избор.
Да ама за жал на газдите секој муштерија им е битен, не сакаат да изгубат муштерии. Затоа е тешко да работиш во продажба. Пошто муштериите се понашаат како да се господ, а ти ако сакаш да работиш на тоа работно место мора да ги трпиш колку и да те фрустира тоа. Во спротивно се знае, или ќе те отпуштат или сам треба да си дадеш отказ. На муштериите да ми простиш на израз ама секогаш им го лижат г*зот газдите.
Што бидна, ти ја доставија ли пратката? Имам иста ситуација со една од пратките и ми излезе твоево мислење, па да прашам како се разрешила ситуацијава за да знам што да правам.
Јас планирам да си ги подигнувам од база, зашто се јавив и ми рекоа може. Работат и сабота за повици до 2.