Досега ми доставија 3 нарачки, ја чекам уште последната и доволно беше. Подобар избор ми е од али реално.
Zdrav ,dali nekoja znae kolku e kargo od Temu ,za bilo kakva naracka i za kolku veme pristignuva...nemam dosega naracuvano da mi kaze nekoja sto ima ...fala
Доставата е бесплатна за сите нарачки. Последниот пакет стигнат од саботата во магацин,абер немаа за достава. Се јавив денес и им реков да ми го достават, се нацртаа за половина час одма, а не знам зошто и 10 денари ми побара, не носам му реков ништо така излегов само од работа да го пречекам.
Bidejki koga pracvam naracka primer od 2 eura mi stignuva za naplata 20 eu.zatoa prasuvam sto e rabotata...
Не можеш да нарачаш само едно нешто од 2€. Имаш минимален износ за да ти се реализира нарачката, тоа ваљда ти е 20€
Ме изнасмеа со овие 10 ден. За убрзана достава да не ти ги бараа? Се пишуваше дека на почеток барале 150ден за достава додека не се дигна прашина да се извести Тему, па да не се занесуваат.
Убрзана достава, ако не им се јавев кој знае кога ќе ми ја донесеа И не знам како не му беше непријатно 10ден да ми побара
Како беше страната за нарачување? https://temu.com Оваа ли е? Сакам да бидам 100% сигурна пред да нарачам, ми искачаат еден куп.
Само што ми пристигна нарачката од тему. И не сум многу воодушевена. Искрено очекував повеќе. И сакам да прашам. Каде да притиснам потврда дека нарачката ми е пристигната? Нема опција како на али што има.
Автоматски се прави дека е стигната нарачката, кога од елс ќе потврдат дека е доставена тему ќе си направи апдејт. Тогаш ќе ти се појави да ставиш рецензија за секој производ
пробав да направам нарачка со на татко ми картичка од нлб банка стаса порака нешто надминат интернет лимит ѕвоневме на бројот никој не крена дали знае некој што може да е
На Нлб има лимит за онлајн плаќање и беше околу 1000 ден.кога јас не можев нешто да платам. Се јавив во контакт центарот на банката и одма за 1 минутка ми завршија работа, ме прашаа колку сакам да ми е лимитот, им кажав 5-6000 и одма го сменија.
Што нарачав, тоа и добив, задоволна сум. Корпата за точак ИДЕНТИЧНА кај нас ја продаваат 2500 денари, ја купив 800 денари. Е сега, овие нашиве не ги чекам да достават, гледам кога ќе стигне во хаб и си одам си подигам. Немам нерви со курири да се расправам, лошо искуство со буквално сите имам, поедноставно ми е да појдам до хаб.
Јас сега прв пат нарачав, земав 7 работи мислам и ми бараше да ја поделам нарачката на два дела, зошто не можела да надминува 1200 и нешто денари. Ај ок, ја поделувам на две, после ми вика не можело повеќе од 1000 и нешто ситно да е нарачката, сум морала да го поделам последниот останат продукт во трета нарачка. Многу глупо искрено. Ме интересира сега дали сите 7 продукти ќе стасаат во ист пакет или ќе стигнат како три одделни пакети?
Каде можам сам да си ја побарам пратката од Тему во Скопје? Во смисла магацин/ хаб на ЕЛС? Имам пратка од 06.12 ми ја дава во магацин и едно пет - шест пати under delivery, па пак parcel arrived at bonded warehouse на неколку пати наизменично. Рокот помина веќе 10 дена. Звонам - не креваат, пишав мејл ги нема, во локалното седиште каде што треба да стигне пратката појма немаат.
Мислам дека ЕЛС има канцеларија во Олимпико, спроти Форца. Мислам дека може да се подигне од таму. Денес и јас паднав на Тему и нарачав дрангулии и глупоштии. Се надевам дека ќе стигне во брз период. На колешка за помалце од 2 недели и стигна пратката. Иначе мене ми бараше минимум 600 ден. за нарачка. Знам на други кои за прва нарачка им барало и по 1200 ден. Ова демек ако поише нарачуваш ти се намалува минимумот за нарачка или нема врска?
Нема врска, рандом даде некој минимум на почеток, ама повеќе луѓе ми рекле дека сега им е намалено на 600 ден. Мене ми е 600 од почеток.