1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Temu

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Avenged, 29 октомври 2024.

1. -Iris-

-Iris- Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2022
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    25
    Досега ми доставија 3 нарачки, ја чекам уште последната и доволно беше. Подобар избор ми е од али реално.

2. mekotel92

mekotel92 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2023
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    Zdrav ,dali nekoja znae kolku e kargo od Temu ,za bilo kakva naracka i za kolku veme pristignuva...nemam dosega naracuvano da mi kaze nekoja sto ima ...fala

3. SelenaGomez

SelenaGomez Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    779
    Допаѓања:
    1.680
    Доставата е бесплатна за сите нарачки.

Последниот пакет стигнат од саботата во магацин,абер немаа за достава. Се јавив денес и им реков да ми го достават, се нацртаа за половина час одма, а не знам зошто и 10 денари ми побара, не носам му реков ништо така излегов само од работа да го пречекам.

4. mekotel92

mekotel92 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2023
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    Bidejki koga pracvam naracka primer od 2 eura mi stignuva za naplata 20 eu.zatoa prasuvam sto e rabotata...

5. MorskaSirena

MorskaSirena Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.103
    Допаѓања:
    2.814
    Не можеш да нарачаш само едно нешто од 2€. Имаш минимален износ за да ти се реализира нарачката, тоа ваљда ти е 20€

6. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.698
    Допаѓања:
    14.068
    Ме изнасмеа со овие 10 ден. За убрзана достава да не ти ги бараа? Се пишуваше дека на почеток барале 150ден за достава додека не се дигна прашина да се извести Тему, па да не се занесуваат.

7. SelenaGomez

SelenaGomez Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    779
    Допаѓања:
    1.680
    Убрзана достава, ако не им се јавев кој знае кога ќе ми ја донесеа:rofl: И не знам како не му беше непријатно 10ден да ми побара:rofl:

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.937
    Допаѓања:
    8.988
    Како беше страната за нарачување?

https://temu.com

Оваа ли е? Сакам да бидам 100% сигурна пред да нарачам, ми искачаат еден куп.

9. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    725
    Да таа е

На Puellapulchra му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dashing:)

Dashing:) Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.826
    Допаѓања:
    2.561
    Само што ми пристигна нарачката од тему. И не сум многу воодушевена.
    Искрено очекував повеќе.
    И сакам да прашам. Каде да притиснам потврда дека нарачката ми е пристигната? Нема опција како на али што има.

11. MorskaSirena

MorskaSirena Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.103
    Допаѓања:
    2.814
    Автоматски се прави дека е стигната нарачката, кога од елс ќе потврдат дека е доставена тему ќе си направи апдејт. Тогаш ќе ти се појави да ставиш рецензија за секој производ

На Dashing:) му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    627
    пробав да направам нарачка со на татко ми картичка од нлб банка стаса порака нешто надминат интернет лимит ѕвоневме на бројот никој не крена дали знае некој што може да е

13. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    1.828
    На Нлб има лимит за онлајн плаќање и беше околу 1000 ден.кога јас не можев нешто да платам. Се јавив во контакт центарот на банката и одма за 1 минутка ми завршија работа, ме прашаа колку сакам да ми е лимитот, им кажав 5-6000 и одма го сменија.

На nice-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.358
    Допаѓања:
    271.098
    Што нарачав, тоа и добив, задоволна сум.
    Корпата за точак ИДЕНТИЧНА кај нас ја продаваат 2500 денари, ја купив 800 денари.

Е сега, овие нашиве не ги чекам да достават, гледам кога ќе стигне во хаб и си одам си подигам. Немам нерви со курири да се расправам, лошо искуство со буквално сите имам, поедноставно ми е да појдам до хаб.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ellenka

Ellenka Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2024
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    Можеш сама да си го смениш лимитот на Нлб клик апликацијата

16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.721
    Допаѓања:
    6.685
    Јас сега прв пат нарачав, земав 7 работи мислам и ми бараше да ја поделам нарачката на два дела, зошто не можела да надминува 1200 и нешто денари. Ај ок, ја поделувам на две, после ми вика не можело повеќе од 1000 и нешто ситно да е нарачката, сум морала да го поделам последниот останат продукт во трета нарачка. Многу глупо искрено. Ме интересира сега дали сите 7 продукти ќе стасаат во ист пакет или ќе стигнат како три одделни пакети?

17. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.856
    Допаѓања:
    4.360
    И во една нарачка да нарачаш ќе ти дојде поделен ако е голем, во твојов случај 100% иде поделен.

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.697
    Допаѓања:
    41.203
    Каде можам сам да си ја побарам пратката од Тему во Скопје? Во смисла магацин/ хаб на ЕЛС?

Имам пратка од 06.12 ми ја дава во магацин и едно пет - шест пати under delivery, па пак parcel arrived at bonded warehouse на неколку пати наизменично. Рокот помина веќе 10 дена.

Звонам - не креваат, пишав мејл ги нема, во локалното седиште каде што треба да стигне пратката појма немаат.

19. Harley Quinn

Harley Quinn Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2020
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    377
    Мислам дека ЕЛС има канцеларија во Олимпико, спроти Форца. Мислам дека може да се подигне од таму.

Денес и јас паднав на Тему и нарачав дрангулии и глупоштии. Се надевам дека ќе стигне во брз период. На колешка за помалце од 2 недели и стигна пратката.

Иначе мене ми бараше минимум 600 ден. за нарачка. Знам на други кои за прва нарачка им барало и по 1200 ден. Ова демек ако поише нарачуваш ти се намалува минимумот за нарачка или нема врска?

Последна измена од модератор: 9 јануари 2025
    На Ahoy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.698
    Допаѓања:
    14.068
    Нема врска, рандом даде некој минимум на почеток, ама повеќе луѓе ми рекле дека сега им е намалено на 600 ден. Мене ми е 600 од почеток.