Аууу шеин само да не го направат шипингот премногу скап. Има ли некој овде што има порачувано од шеин, каков материјал се фустаните? Гледам има ефтини убави ама какви материјалчиња се
Шеин сеуште си е во Македонија. Исто ко некој да каже, од утре Тему почнува да испорачува пратки во Македонија, а они веќе испорачуваат 3 месеци уназад.
Ти нешто си грешка. Шеин (shein) нема достава до Македонија. Баш сега на апликацијата проверив не ја дава МК за достава
Имаа две физички продавници во Скопје, од кои едната на ул. Македонија. Кинески бренд е кој работи со поефтина роба.
Тоа не се официјални продавници на шеин. Да имаат роба на шеин ама имаат и други "брендови". Се нашол некој "паметен" да ги шитка тука. Јас колку што знам шеин воопшто нема физички продавница никаде во светот, само онлајн. Еве што вика чичко гугл за тоа
Здраво девојки. Дали имате порачувано сребро или медицински челик од Тему? Ако да како сте задоволни?
На алиекспрес имам нарачано прстен пред можеби 4-5 години со жиг 925, за многу смеша сума, еве ништо не му е и уште го носам. Ме интересираше дали и на Тему можам да најдам, ќе пробам, можеби за 2 евра ќе се исплати
Јас нарачав обетки, супер се до сега. Не од најевтините, над 300 беа ама со одлични рецензии и слики гледав да има реални. Истите модели што онлајн продавниците кај нас ги продаваат дупло и повеќе, дури ни сликите не ги менуваат. Јас да прашам зошто не ми дава денес да нарачам, пишува за картичката дека има лимит некој (а нема), пробав и со картичката на мм, исто е. Дали сте имале ваков проблем?
Зедов пратката, за негде три недели стаса значи, побрзо од Али. Нарачав ташна, преубава е, и иста како на слика. Ако може, дрште ме да не испонарачам уште сто други работи
За Шеин знам уште одамна. Имам порачувано од нив во Германија пред 7 години. Требаше пред година/две да отворат физички продавници, од кој едната кај нас, а останатите мислам дека требаше да бидат во Индонезија. Но ништо не се случи со тоа, а кај нас им ги затвори град Скопје или Општина Центар.
Хелоу, имам долу сега 6 нарачки направено и плус две на кои им направив рефундација. Е сега на едната ми вратија на картичката а др на тему. Знае ли некој како можам да си ги вратам парите?
Нели ти ги вратиле на картичка а другите како кредит на тему? Мајка ми до сега два свечени фустани нарача, го чека и третиот. Мислевме ќе се партали ама се квалитетни и доста добри. Ќе се протераат две три свадби летово
Дали некој има нарачано електрична ротирачка четка за коса? Со купонче ми ја дава за 7€ па се мислам дали се испрати
Во цел свет се крева пропаганда да се бојкотира шеин и сл. брендови, само тука ќе се прерадуваме ако го донесат. Имаме доволно брза мода, не го сфаќам хајпот за бренд со потпросечна понуда.
Не води цел свет хајка против Кина, туку против начинот на кој таа облека е изработена, односно од работници чии основни човекови права секојдневно се кршат, до тој степен што дури и деца работат.
Тажна кратка сервирана приказна искрено... што да речеме за дијамантите што ги носат овие богативе европејци? Од се може да напрајме (негативна) тажна приказна и да не трогни..