После ќе ти даде дека мора да порачаш минимум производи за 1000ка.. според мене се исплати два пати порачав така чекам да дојдат. Едит: автоматски си префрлена на тему Македонија.
Да, да јасно ми е тоа, гледам дека сум на Мк, ама викам да не е некој скем. Некако неверојатно ми изгледаше, затоа прашав, да не има некој искуство.
Нарачав и чекам... Ама веројатно е ок бидејки ми се наплати само 1000 ка за тие шо ги даде како услов да можам да ги превземам бесплатните.
Која пошта се овие М ОНЕ ? Од 22 април стои пратката моја дека е во дистрибутивен центар никој уште не ме барал...
Вака сеа мене ми е чудно ова, не дека беше големо пакетчево, од 3 производи, еден немаше внатре... Битните два тука се, ама ова другово го нема, може ли некако да ги контактирам или да се простам и создравје да си користи тој шо зел?
Ако во склоп на нарачката ти ги пишува 3те продукта, а еден ти фали пријави на тоа за refund ќе напишеш што како и најверојатно ќе ти вратат пари, па пак да го нарачаш.
Ми пишува picked by clearance company, значи не ми е логично во пакетов имаше три производи зошто би го извале него, врвци за патики беа.
Ми стигна мене рачната правосмукалка, топ е. Баш сум задоволна, имав прениски очекувања па некако ептен позитивно се изненадив. За да усисам песок од мачкава набрзина без да влечам кабли и голема правосмукалка, дури и повеќе од одлична е. @Ahoy @kristina.k еве таг, должев споделување впечатоци. Уште да се погоди да трае и навистина ќе биде супер.
Не мораш да чекаш да ти се ажурира. Иди во поддршка пиши им ама едно те исто повтоувај го се додека не те поврзат со агент.
Ставај во кошничка и нека стојат, ќе ти пушти во messages или на мејл некоја понуда. Ама најдобро ти е да избришеш апликација 2 недели и после да начекаш реклама на фб или иг за 600ден попуст. 5 профила веќе направив, на секое нарачување користам попуст.
Мене постојано минимум ми е 600ден, освен тоа има ли вака други попусти? Кодови функционираат ли кај нас од БиХ, Србија или мора само македонски? И прават ли проблем ако иста картичка е на различни профили?
Ако мислиш за картичката пр. да нарачуваш и од тему и од али и од други апликации, не е проблем. Јас со иста картица нарачувам и од тему, од али, од асос, од ebay, немам никаков проблем
Ааа тоа не знам ма да не би требало да е проблем. Кај мене не прави проблем ама имам 2 акаунти на две различни држави со иста картица.
Здраво, дали ти стигна нарачката и дали требеше да платиш царина? И мене ми е 1900 денари, треба кај и да е да ми стигне, а кога нарачував воопшто не помислив на царината..
Оваа ја нарачав, само гледам ја покачиле изминатиов период. Јас ја начекав околу 1000 ден. https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099639827829&sku_id=17592677306754&top_gallery_url=https://img.kwcdn.com/product/fancy/44e1d26c-00d6-4001-a032-26e03fea60dc.jpg&_x_vst_scene=adg&_x_ns_irclickid=TXDWYBwObxyKTZlzHf32S2FtUksR1cxZBQY60g0&_x_ads_account=18350&_x_ads_id=1583288&_x_ns_iradname=Temu Product Ad&_x_ns_iradsize=&_x_ns_prodsku=&_x_ns_irmptype=mediapartner&_x_ns_sharedid=257828&_x_ns_ts=1745576732845&_x_ns_randint=9701446&_x_ns_adtype=PRODUCT_CATALOG&_x_ns_irmpgroupname="kz"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=DMS CD (Netherlands) B.V.&_x_ns_irpid=1934383&_x_sessn_id=d9x9oh3opy&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1745576832495_giu6hxo5cq&refer_page_sn=10045