Кај другарка ми беа во иста т.е на тему ја пишуваше како различна а и стигна во ист пакет кај мене во различна и на апликацијата ја пишуваше и така стигна.
Sega napraviv nova naracka vo vkupen iznos od 2312 denari,dali nekoj znae nad koj iznos se doplakaat i trosoci za carina i dali ke mi gi podelat narackite?
Апдејт за ова бесплатниве, ми стигнаа 2 подароци и плус тоа што нарачав за 1000 денари и е топ, фустанот е многу убав, полиестер со вискоза и најбитно точен ми е. Целата нарачка е одлична. Величините според табелата ги следев. Пример едн маичка ми стигна во Asian L, нашки би било нешто као 36 или S.
Не знам, ако си ја искористила наградата во скоро време, пишува дека е прекината. На работа, на сите (4-5), им даде бесплатни подароци. Дали некој друг доби/не доби?
Здраво, на нејќена стиснав на мобилен за таму добив негде околу 89% попуст на спин и сега ова до кога има рок да се искористи?
Вака сеа, прееска ко ја симнав апликацијата на мобилен имав Спин некој и добив некои си 90%, арно ама не се логирав на мојот акаунт, сеа еве средив се, и ми го нема попустот? Може ли некако да го најдам? Преубај ми беа тренерките.
Ај и јас прашање. Прееска повторно добив два бесплатни производи. Ги одбрав и нели треба во рок од 24 часа да направиш врзана нарачка од 1000 мкд за да ти ги пратат но излегов од апликација и сега незнам каде да ја најдам понудата
Дали некој има нарачувано гардероба од тему, и ако да од кои селери сте задоволни? Сакам сега летно нешто да нарачам, (панталони,суќни) додека да ослабнам после пораѓај да имам што да носам не ми се даваат многу пари за нешто што планирам до крај на лето да ми биде големо
Фати патот за Косово. Имаш тура за шопинг во Феризај, 350ден за автобус ако немаш кола. Фустани по 5е јас си купив кога бев трудна, колку да истерам летото. Не дека којзнае колку ќе се разликува квалитетот од Тему ама барем ќе си видиш и ќе си одбереш што ти одговара. Ако имаш на ум да купиш барем 5 парчиња облека се исплати да одиш.
Не не ги дава. Втор пат ми пропаѓа. Ама ај бар често ми дава ќе знам за друг пат да не излегувам додека не завршам.