Пробај преку реклама да влезиш од овие шо вртат на фб ,,тему Словенија " и сл жене еднаш така ми ја врати..
Барај на инстаграм lenti, letti и arsenal, сите имаат достава за мк 5 евра. Нормално работите на попуст потешко се наоѓа број, затоа викам лично таму најдобро, ама јас пре би од нив да нарачам отколку од тему. Сум била и таму, сум нарачувала и со достава, задоволна сум од квалитетот за тие пари. Урошевац. Феризај му е косовското име.
dali znaete koja posta e M one ? Imam naracano od temu i mi dava deka kaj niv e pratkata ama cudno mi e posto oni od srbija se , ne mozam ni tel br da im najdam
Да додадам, после неколку влегувања излегувања од апликација утрово ми ја даде пак сесијата за нарачката со двата бесплатни производи.
Пратката ми ја презеле од М Оне/ ВИП и е кај нив во магацин. Одбројувањето ќе го почнам од утре денес нека пијат кафе на раат.
aj ke ve zamolam ako ima nekoja broj od dostavuvacite na Vip Posta posto se javuvam na brojot sto go imat na net ama nikoj ne kreva.
Девојки, се покачи најниската цена по производ за Македонија. Од мизерни 1269 ден. на 1799 ден. Колку би било убаво кога би било барем 100 евра.. и онака за Србија е 500 евра. Со среќа нека ни е покачувањето! Сега ќе имаме поширок избор на артикли.
Каде зимате ваучери, каде добивате бесплатни производи ? Мене никаде ништо не ми се појавува .. До сега имам 2 нарачки направено во последниве 2 месеци, не исполнувам услови ли ?
Ми стигна е-маил дека треба да ја очекувам пратката. Сега кога ќе почнат со шетање на праткава низ град... На Вип Пошта ми пишува дека шетањето почнува од 9 сабајлево.
Според чекорите на достава кај мене претпоследно е "Being handed over by customs" и од Петок ми стои In Transit in warehouse Skopje jug- Glaven magacin. Тек допрва треба курир да го земе ? Што значи ова ?
Ми стигна пред пола саат.. Ова е од достава преку М Оне, она српското што доставува преку ВИП Пошта. Јас презадоволна од доставата, ама има многу што се жалат и што им пишаа на Тему да не им праќаат преку нив. Твоето ако е стигнато во магацин треба да го земе курир и да ти го донесе.
Предходната достава беше преку ВИА ПОСТ и бев презадоволна и ми го доставија во Сабота, се на време за 10 дена ми стигна. Ова со магацинов што седи од петокот ме загружува. А на вибер уште ми нема стигнато код ..