Само јас не разбирам што е со кредите? Нели тоа ти дава, и после ти го цепка. На нарачка од 1000 ден, ти дава 100-200 денари да искористиш од кредитот. Така е? Или има и нешто друго?
Дечки кај статус на нарачка пишува In transit, in distribution center. Што значи тоа, за колку време би ми стигнало?
Дали ако направам 2 посебни нарачки од Тему, ќе стигнат посебно или ќе бидат искомбинирани во една и со тоа ќе надминам минимум износ и ќе треба да плаќам царина ?
Еве , над 600 ми дава бесплатна достава Автоматски го минусира кредитот и ти доаѓа без пари да порачаш
Не ми е уште порачано, за наредната тура е Иначе има димензии, можеш да си измериш https://share.temu.com/AE1PIEQsv5A
Ми излагаат тркала да вртам за купони од 6000, 9000 денари, има ли тука некоја фора како се користат овие пошо гледам ме тера да купам нешто од 2000 денари за да ги добијам тие 9000. Ако има некој искористено да помогне пошо некако не верувам многу многу
Мене ми даде на тркало од 2 илјади и да, треба да купиш нешто после за одреден износ и како бесплатни ти идат производите.
Мене ми даде два пати да вртам и вкупно имав 9000ден џекпот….и ништо не разбирам…. Ме тера да наоеавам некоја нарачка за да го добијам тие, ништо не разбирам стварно
Мислам дека треба да направиш одредена сум нарачка за да добиеш дел од тие 9.000 ден. попуст, не можеш сите наеднаш да ги искористиш.