На делови е да. На профилот одиш у пораките има Promotions, има различни, овие со кредитот пишува Credit back. Е сега, дава различни проценти, најниското мислам беше околу 30 % и што е најважно ти дава да си бираш од корпата. Јас прво таму си ставам што планирам да порачувам и после отварам пораките. И кога ќе порачаш го дава кредитот, 6 дена секој ден треба да кликаш да го собереш целиот. Иначе и на тркалото дава кредит ама треба повеќе порачки да направиш да го добиеш а и не дава од корпата да бираш.
Gledam na Temu korejska kozmetika duplo i poveke poevtina od kaj nas sto ja prodavaat, gledav nekoi recenzii i sliki od potrosuvaci i mi deluva deka e original..ama ne sum sigurna. Dali mozebi nekoj znae, naracal? Ne mi se rizikuva vaka sepak za lice se raboti.
Ми треба помош дали на некој му стигнало порака дека пакетот е во магацин но не е доставен поради неточна или нецелосна адреса и вика потвредете ја точната адреса преку следниот линк во спротивно пакетот ќе биде вратен, и има линк од пошта што не ми го отвара .? Се отвори линкот на пошта внесов податоци адреса картичка се океј и ме префрли на некоја друга страна да не е некој scam луѓе страв ме фаќа
Тему не бара преку пораки да кликаш линкови и внесуваш податоци. Јас би рекла да се јавиш во банка одма за да ти ја блокираат картичката, бидејќи кога веќе си внесла податоци хакери можи да ти ги имаат информациите и можат да ти влечат пари. Тему никогаш не бара преку СМС да доплаќаш нешто.
И м На порака на број Блокирана одма, фала ви многу сепак се било лажно цела страна на пошта направиле човече за да крадат податоци
Scam e. Пред некоја недела јас вака се зафркнав отворив линк од Нетфликс демек , и ми повлекоа 5 илјади од сметката. Пазете, не отварајте сомнителни линкови и пораки.
Каде се клика за да убрзаат со собирање ? А на сликата што има прикачено In transit to the airport е патот од магацин до аеродромот у Кина, што значи дека веќе се спакувани. И знае да пројдат 3-4 дена.
Имам нарачка од 2300 ми вика поврат кредит од 980 ама како што сфаќам кредитот нема да можам да го искористам наеднаш за следна нарачка?
Ќе го имаш али расцепкан во неколку дена, треба да го собираш, оваа нарачка ќе си ја платиш колку што си е, па за наредни ќе имаш кредити за користње