Имаат хабови низ Скопје, можеш да ги најдеш на Гугл. На Google maps ќе внесеш Via Post и општината и ќе ти покаже адреса. Контакт : 075 406627 15002 info@viapost.com.mk Ул.Призренска , Скопјe VIA Post (@viapostmk) • Instagram photos and videos Кај мене тие се најбрзи.
Женски, ако сте нарачувале мидер и ако сте задоволни, може ли да пратите линкче? Јас нарачав еден, ама изгледа го утнав бројот ич не стега. Најбитно ми е да го стега стомакот.
ZA kolku vreme stignuvaat pratki od temu naracani ...nemam dosega naracuvano ,,,i nekkao mi e sube kartica da ostavam ..nekoj sovet i sl...fala
Nema nikakov problem se e uredno so kartickata I vo odnos na plakanjeto,mene mi stigna za 20 dena I prezadovolna sum od site naracki I celo vreme imas uvid online kade e pratkata I kako se dvizi od poracka pa se do dostava.
Зависи од 7-21ден ми стигаат. Денес ме изненади пратка порачана на 21ви месецов, стигна. Најбрзо ова до сега Со M-One. Картица можеш да прашаш во банка да си отвориш друга сметка која ќе ти е само за интернет плаќања. Некои банки имаат и баш интернет картици само. Ќе си префрлаш пари на таа и ќе си порачуваш само со таа..
Dali imate kupivano kozmetika od Temu? Gledam serumi, kremi po mnogu povolni ceni a i dobri komentari imaat
Само декоративна козметика т.е. шминки а кремови и такви работи не @Antebellum Јас пак презадоволна...со тебе пишував или со некоја друга членка не сум сигурна, планирав да дадам било колку пари само да најдам асолен и решена бев од Ојшо да купам...на крај најдов еден на тему што ме бендиса и убави коментари имаше ај реков ќе купам за 400 ден ако не се погоди ќе си купам од Ојшо и готово...и на крај премногу ми се погоди па си порачав уште еден...мек, а цврст, корпите супер, го перев не мрдна, е сега јас не го користам за вежбање туку повеќе за по дома, да не носам градник ама многу ми се погодија..ако сакаш ќе ти пратам линк од Тему, немам, од Али експрес имам и презадоволна сум ама одамна ми е порачан, не знам колку пати е перен не е мрднат, е сега после некоја година порачав од истиот модел буквално исто број само друга боја, тој пак воопшто не ми се погоди, исто бројче, се исто ама новиов не ми се погоди
И јас читав коментари, ама ги утнав двата. Ај, за некое време пак ќе си ја пробам среќата. Многу се меки немаат никаква цврстина а позади ги имаат оние дуплите прерамки за грб и долу за под гради. На изглед би требало да се супер, ама ете не ми се погодија. Може да ми пратиш линкче од твојот?
20 rab.denovi ili vkupno ? I DALI STIGNUVAAT PRIMER 7 PARCINJA ODEDNAS OTI CITAV KOMENTARI PODELENI BILE
Дечки ова credit back ми даде 17€ да собирам секој ден по малку, 7 дена. Откако ќе го соберам целиот кредит за колку време можам да го искористам?
Не би ставила на кожа никаква козметика од Тему и сличните на него, има причина зошто се толку ефтини. А и реално при толку голем избор на дрогериска козметика кај нас не гледам причина зошто да употребувам нешто за кое не сум сигурна за составот
Vkupno denovi mislev inaku za podelbata zavisi od vrednosta na proizvodite mene mi stigna paket so 13 artikli zaedno vo vrednost od 2300 den I denes mi stigna uste eden pomal paket vo vrednost od 1200 den so 8 artikli.
И моите имаат дупли прерамки и имаат клип како нормален прслук...ќе ти пратам линк, мене да ти кажам ми се погодија https://share.temu.com/brjAiBrsGpA
Ставај коментари на артиклите за да помогнеш на други Јас секогаш ставам, ама најбитно е прво да го користам некое време производот и после пишувам ривју реално како што е. Пошо знае да дојдат работи налик да се супер, а да не си ја вршат работата.
Имаше во некоја од европските земји извршено истражување за составот на облеката која се продава на Тему и Шеин. Не знам колку пати над дозволеното има присуство на токсични материи кои ви пенетрираат во кожата. Дури и во обувките. Инаку си нарачувам за по дома глупости, скоро се. Исклучок се што би дошло во контакт со храна. Јас не би ви препорачала облеки и козметика да нарачувате. Прво, во Кина нема толку строги регулативи за производство, а второ кога е толку ефтино, има зошто.
Не знам како е плаќањето во МК, кај мене ме трансферира на апликација од банка. Фактички немам директен контакт со Тему. Би требало на тој начин да е побезбедно. Јас не би плаќала да оставам податоци директно на нивната апликација.