Izvinete imam edno prasanje do zenite koj sho porcauvale od temu e sea napraviv nekolku malce pogolemi naracki na samata aplikacija ima status na isporaka da si ja sledis narackata pisuva deka els treba da gi donese e sea vo momentov mj stigna poraka od nekoj cuden mejl i mi veli deka pratkata mi e vo posta adresata mi bila zgresena da vesam nova se napraviv i mi pobara info od kartickata da platam 22denari za azuriranjeto go napraviv i toa i mi stiga poraka za otp kod i namesto 22 denari da mi povlecat 100 dolari srekja transakcijata se odbi probuvam da iskontaktiram si els ili posta ne raboti nishto nedela e dali nekoj ima nekoe slicno vakvo iskustvo i dali se raboti za skem? Fala vi odnapred ❤️❤️❤️ I mi veli deka za 24 casa pratkata kje mi bila vratena a na aplikacijata pusuva deka els gi zima
Ама потаката била спам, за да ти украдат информации. Нема врска ни со тему, ни со пошта. Јас би ти препорачала да си ја откажеш картицата.
Ни Тему ни каргата не праќаат пораки за ажурирање на податоци и потоа да ти бараат дополнително пари. Блокирај ја картичката одма бидејќи ќе ти земаат пари и понатаму.
Јави се во контакт центарот на твојата банка, побарај да ти ја блокираат картичката веднаш за да не можат да ти повлечат пари… Од утре ќе бркаш работи за нова картица.
И јас за прв пат ќе се обидам да нарачам нешто од тему, насобрав еден куп глупости у корпа. Се плаќа ли каргото кога ќе стигнат?
Не, си плаќаш преку картица колку што е вкупната сума. При пристигнувањето на пратката не доплаќаш ништо.
Здраво Ако може помош. Направив нарачка ,но после ја откажав поради згрешен број. Одбрав опција враќање на средства во вид на кредит. Сега сакаж да направам нарачка ,но не можам да се снајдам. Акп некој знае да ми помогне .
Јас направив нарачки 15 000 ова е чиста зараза хахаха али цело време кредит назад купони мислам за цела година искупив. Убава работа овие што се странициве за онлине продажба слабо нарачки
Здраво, дали Вип пошта доставуваат во сабота? Бидејќи немам досега искуство со нив а на Google пишува дека не работат во викенд.
Дали постои некаков код за тие 4 подароци кои ќе си ги одбереш да може да си ги купиш без дополнителна нарачка до 3 000 денари која е предуслов за да може да ги добиеш подароците?
Мислам дека мора да направиш нарачка од одредена сума за да ги добиеш подароците. Друг начин нема за да ги добиеш
А кога ти стигнала порака од некој чуден мејл не ти дојде помисла дека можеби е scam? Буквално има и порака што стои на самата апликација во делот за следење што предупредува на можни измами: Навистина не разбирам како даваш податоци од картичка иако сама викаш дека пораката ти е чудна. И не си единствена, еден куп луѓе го прават ова. Значи има две опции, или игнорираш или собираш повеќе информации пред да се изложиш на ризик да те ограбат.