Не, тоа е ако направиш нарачка над 1850, ќе добиеш 10% попуст. За да знаеш кој ти е мин износ, стави нешто во кошничка и ќе ти каже уште колку треба да ставиш за да можеш да ја завршиш нарачката.
Мене повеќе ми се свиѓа од Али веќе направив нарачка стварно ако стигне за 2 3 недели секој месец ќе сум банкрот
Меѓу другото, си порачав и папучи. *Нека стигне праткава и ќе идам у банка да исклучам Интернет банкарство. Не сум јас за нормални работи...
Јас до сега се што сум си порачала ми стигнало баш како на сликите и со добар квалитет. Инаку кремот маски за телефон по моја грешка сум утнала и сум порачала за iphone 12 pro, доколку на некој му се свиѓаат ќе му ги испратам
Да, барем од работите кои ми се допаднаа најголемите броеви одеа до 180-190cm. Почнав случајни работи да гледам чисто колку да видам дали ќе најдам нешто поголемо и наидов само на еден џемпер од 195cm што ми е пак за 2-3cm мал но сепак подобар од сите останати. Бидејќи имам и проблем тука во Македонија да најдам броеви понекогаш пребарувам и на странски сајтови (иако е ризик) но и на нив тешко се наоѓа, на Ebay наоѓам обично број за високи луѓе.
Тоа баш ќе те прашував , каде купуваш гардероба маж ми е со ист проблем, мн висок, слаб. Фармерки му се до глужд, блузи над зглоб.. кошули исто. Едно те исто носи и од Асос од УСА ако му донесе другар му му е погодено, тука ништо.
Мене ме само интересира на царина нема ли да направат проблеми? Ние со години порачувавме едни витамини од Америка и немаше никаков проблем со царината и сега од еднаш последниот пат плативме 3000 денари ???? Затоа се дега чудам дали ќе има проблем или не затоа што демек со новите промени над 1200 денари може да те царинат и тоа бааги убаво
Oф не ја знам точно страната дека вујко ми порачува, ако го видам ќе го прашам ама баш знам се разочара кога виде дека веќе магнезиум не може да порачува а тука е 3х поскап.
Искрено, не знам. Не би требало царина за ситници. Јас витамини сум порачуваат така во странство па ми ги носеле зошто вистина се упола цена од тука а со фри шипинг и тоа. А за гардероба и обувки царинат и тоа ме имаат изгорено јако.
Да ама во корпатс имам работи вредни 4000 денари………. не требаше дефинитивно да ја инсталирам апликацијата и сега се чудам дали да го поделам пакетот на 4 за да ми фатат сите 4 до 1000 денари или не, не знам што да направам.