Прв пат нарачувам и не сум запознаена како оди процедурата. Денес е крајна дата за испорака на пратката. Не ми е доставена. Дали веќе утре ( ќе поминат 24ч) можам да барам рефундација на средствата или не? И што доколку побарам рефундација на средства а ја добијам пратката среда, четврток?
Откако ќе се прати пратката од страна на продавачот има едно speed up ама мислам дека тоа чиста формалност само. Друг начин да се забрза нема На фб страната за тему Македонија баш имаше членка некоја пишано дека си порачала и стигнал таблет и дека супер функционира. Поддржувало апликации да си симнеш. Мене во план ми е следниот месец да нарачам па ќе видиме.
Видов некој нарачал за 5$ deal пишал од мк, како се добива таков дил за нов корисник е попустов или треба и некој код за попуст. Не очекувам нешто вау ама за постара генерација за скролање по фб ќе го биде секако
Сум направила грешка,сум порачала по 2 пати? Може да се вратат од кога ќе стигнат ? Или додека не е стигмата некако да ја сопрам,иначе веќе е во испорака
Дали некоја девојка од овде има порачувано рамни сандали од тему? Бев по трговски пред некој ден и искрено за тие пластики што тропкаат кога ќе идеш не ми се дава по 2000ки. Гледав слични некои има и на тему, па ако има некоја феминка линкче и слика од производот супер би било да сподели
Имате нарачувано за вас а и за децата обувки како за во вода оние како чорапи што се? Сакам да нарачам шубе ми е ...
Девојки дали имате платено ДДВ за нарачки над 1200 денари? 2600 направив конкретно, да знаев дека се плаќа ќе си ги поделев
Еве некој го има пишано ова. Јас нарачав вкупна сума од 3.800 сега па ќе видиме порано самото ги цепкаше на 1200
Ддв-то е платено од страна на тему. Тоа си го пишува и на тему. Така да нема да платите ништо и над 1200 ден. т.е до 5414 денари