Читав многу лоши критики за канцерогените алишта од таму стварно се до толку штетни посебно долна облека и пижами ?
Абе остај само од тему, алиекспрес, шеин работите се канцерогени. Се друго што се продава по продавници, бутици овде е од 100% органско потекло, да да.
Не ширете дезинформации. Не е канцерогено ништо, ако беше до сеа сите ќе умревме. Ако се водиме по тоа ова она е штетно, тогаш воздухот шо го дишиме е најканцероген па пак го дишиме.
Zdravo dali nekoj se razbira imam nekoj kupon od 6000 den, kako sto razbiram uslovot e da kupam 2 proizvodi dokaj 2000 den i posle toa ke imam kupon 6000 den da izberam drugi prozivodi bez pari? Stvarno ne razbiram mose li pls nekoj da mi pojasni
Смири доживљај. Реплицирана си во корелативен т.е заемен однос а oдговорот конкретно се однесува на другото мислење.
Мислам дека овие 6000 ден не ти ги дава сите комплет 6000 него ти дава купони во вредност од 6000. Така и пишува пакет купони. Пр. ќе ти даде купои за попуст од 300 ден за нарачка над одреден износ. Немам користено ама бар така имам сфатено дека иде
Истите ги носат и кинези, а Кина е земја со најниска стапка на канцерогени заболувања. Ке ти даде 6000 ама во разно разни купони. На пример купон од 300 за купување над 600. Па купон од 1000 за купување над 5000 пример, и се тоа со рок од неколку дена. Финтата е да потрошиш што повеќе. Имаш да речеме нарачка од 600д и на неа можеш да го искористеш купонот од 300,ама во тој случај ако минималната сума ти е 600 пак треба да бараш производ за уште 300. Да така е
@Spidy @Sweetymk после колку време ви се појавува повторно да може да собирате кредит од друга нарачка? Онаа pick опцијата да ја има. Собрав кредитите и одма напраив нарачка за 0 денари, две ствари Може избрзав, требеше нешо друго од кошничка, ама па коа све ти се свиѓа..
Пиши claimcredit во search, ќе ти искочи страната. Обично автоматски има 35 или 40% credits back, ама мене на секое отварање апликација ми искача тркалото.
Дечки како го правите тоа се кредитите може да објасни некој? Во promotions секогаш ми излегуваше по некој купон за попуст на некој производ пример 40 или 50 посто и секогаш си намалував некој производ кога ќе беше онака поскап. Сега ништо, не ми излегуваат веќе тие купони.
Не се исплаќа, ова се купони кои ти ги дели на мали цифри, пр: ќе ти побара да направиш сума од 1200 и ти дава 200ден попуст, треба многу нарачки да правиш за да ги искористиш. Кредит назад се исплаќа и попуст на одреден артикл.
Препорачајте ми отворени сандали со пониска штикла, 5цм макс.. Гледам има доста убави ама посигурно ми е од некој што веќе има нарачано да видам..