Temu

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Avenged, 29 октомври 2024.

1. Aleks.mar

Aleks.mar Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2025
    Пораки:
    415
    Допаѓања:
    1.104
    јас овие купони ги игнорирам.

Инаку сакам да прашам дали некој има порачувано термос за кафе од тему и ако да да сподели линк

На Gossipgirl31 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.960
    Допаѓања:
    3.431
    Јас, како будала истражував две недели и на крај нарачав, па чекав, па ми стигна, па го наполнив со кафе, отидов на работа и почна да тече-лом ме направи. Не знам кај ми е, ако не е фрлен ќе го сликнам да не го купуваш истиот случајно :)))))))

Јас во последната нарачка имам ставено од оние чашите-филџани што имаат маталка-мешалка внатре. Има некој искуство со нив? Оние стаклени што се со дрвено горе. Го видов уште пред да дојде Тему кај нас и останати ми беа очите у филџанот. Ќе си направам нешто ако не е функционално ахахаххаха.

Сега нарачав од една друга страница, не дека којзнае колку пари дадов де ама, чудно: ем сум среќен, ем жив се јадам шо нарачав и потрошив пари. Па си правам мантри дека не сум направил грешка, дека тоа што е нарачано не е глупости како од ТЕМУ рецимо хахахаххаа.

И, онда доаѓа нов бран: треба да правам уште една нарачка на ТЕМУ пошо, нели, многу нешта има кои „ми требаат“ и се „прејаки“ и „ќе ги користам обавезно“. Добро е што си се лимитирам, па не одам високо со сумите. Инаку... Отиде платата за 2 дена.

На Трагедијаупмм, Aleks.mar и joy1 им се допаѓа ова.
  3. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.901
    Допаѓања:
    81.236
    Имам и јас читано но мислам дека нема проблем откако алиштата ќе се исперат. Всушност, истото е и со облеката од бутик, се' што се става врз кожата нечисто може да е штетно, но не канцерогено.

4. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.964
    Допаѓања:
    8.230
    Овие Вип пошта стварно ја претеруваат. Нели пратките се за дома носење.
    Од петокот имам пратка таму стасана, буквално на 2 часа ми праќаат порака како пратката ми е за подигање од базата.
    И ќе ја земам во текот на денот кога ќе стасам јас ама нели треба достава до дома да си има.

5. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.416
    Допаѓања:
    59.387
    Мене праткава што ја чекам сега ми е со M One, а тука прочитав ги преземаат Вип пошта, ама гледам сите се жалите од нив. :worried: Проблемот е што на адреса каде ми е нарачано нема Вип пошта, ниту во градот во близина, којзнае како ќе стигнам до пратката. :|
    Досега ми биле само со ЕЛС и Виа пост, што секогаш биле уредни. Штета што сами не можиме да си бираме.

6. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.615
    Допаѓања:
    8.292
    Ваква чаша имам само не ми е од тему туку од локалните продавници ми е земена имаат и достава. Околу 500ден ми е.
    Screenshot_20250818_160440.jpg
    И во vicko има убаво термоси со цефка се. Ја користам и за кафе и за вода.

На Antebellum и Aleks.mar им се допаѓа ова.
  7. Bebce1

Bebce1 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.543
    Допаѓања:
    6.559
    Здраво
    Да праашм ,чекам пратка преку виа пост што ми е многу итна.Нели секогаш праќаат порака преку вибер да си следиш до кај е
    Е преска ми стигна и горе кај што следиме пратка беше зелено до магацин,потоа на тему проверувам пишува курирот го презема паќетот а зеленото го снема.
    Е сега ми е прашање да не ја имаат повлечено пратката :sweat::wasntme:

8. ataneR

ataneR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    403
    Дава ли кај некој активна кредит бек промоција и тоа што беше да одбереш некој производ од кошничка со 60-70% попуст?

9. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.960
    Допаѓања:
    3.431
    Не знам како, ама ете-можело. Втора нарачка сабајле направив од 163 денари. Ама преку понуда демек за да добијам купони десетина, меѓу кои и ГАРАНТИРАНО купон од 700 денари попуст без минимум нарачка-ЛАЖАТ-ми ги дадоа како два по 350 денари, не 700. Како и да е, со оваа понуда си нарачав само еден производ од 163 денари. Претходно исто така направив, си купив маска за телефон.

10. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    6.872
    Ова со купоните глупоста што ја направија вака расцепкани да ги даваат е срање невидено. Затоа нема веќе да нарачувам безвезе работи,и ќе ги одбегнувам купоните.

Јас друго сакав да прашам. Моментално сум на одмор и не сум во можност да си ја подигнам пратката. Дали ќе стои во база до понеделник додека се вратам? Денес ми ѕвонеле од карго ама не им кренав,пошто роаминг. :wasntme: Повеќе пратки се што ми стигнаа деновиве. Во ред ќе е да ги подигнам од понеделник?

11. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.769
    Допаѓања:
    17.774
    Ги нема тие веќе

12. MorskaSirena

MorskaSirena Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.809
    Допаѓања:
    5.578
    Ги дава ама поретко. Пред недела дена ми ги даде и кредит бек и тоа за попуст на еден производ.

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ataneR

ataneR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    403
    Мене ми нема дадено повеќе од 2 недели може и месец дена да помина

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  14. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.959
    Допаѓања:
    3.535
    И тему веќе не е тоа што беше

На Brokenn и Aleks.mar им се допаѓа ова.
  15. Mrs.Nebittnaa

Mrs.Nebittnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2019
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    162
    Знае некој кај е базата на Вип пошта во Велес ? пошто на гугл ми дава само Скопје.

16. MorskaSirena

MorskaSirena Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.809
    Допаѓања:
    5.578
    Затоа реков поретко ги дава. И мене ми ги даде сега после скоро месец дена.

Ја да ве прашам дали му се има на некој случено, ми стигна известување дека пакетот е преземен а ја ништо не сум добила. Пишав на поддршка на тему ми понудија да ми рефуднираат пари како кредит на тему и прифатив. После 3 дена мене ми стигна пакетот. Дали да им пишам на тему или што да правам?

17. Ann.loves.you

Ann.loves.you Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    1.374
    А кога со refund ќе ми отиде во тему кредит може ли после да го сменам да ми се вратат на сметка или не??

18. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.261
    Допаѓања:
    70.833
    со кои букви ти почнува tracking бројот? Најчесто по тоа се гледа кое карго ќе ја преземе во Мк

19. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.416
    Допаѓања:
    59.387
    Со VIP, значи Вип пошта. Уште не е стигната, in the distribution center е последно.
    Нарачав уште една и ми даде со ЕЛС, од нив сум најзадоволна бидејќи секогаш буквално до пред врата ми носат (а и курирот сега ни е комшијата). Камо да можеше да бираме сами. :smirk:

На simonka93 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.416
    Допаѓања:
    59.387
    Да се цитирам, ми дојде денес порака за подигање од база до 15ч во друг град. :swear:
    Зошто не носат до дома овие Вип, нели од Тему е платено до дома да ти носат? Или не сакаат гориво да си трошат?

Пробал некој да пријави на Тему или слично?